Meteoroloji Rize, Artvin ve Trabzon’a sel ve heyelan uyarısı verdi

Meteoroloji Rize, Artvin ve Trabzon’a sel ve heyelan uyarısı verdi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Rize, Artvin ve Trabzon’a sel ve heyelan uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz'de beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bu gece saatlerinden itibaren Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon illerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 kg/m2), Trabzon'un doğusu, Rize il geneli ile Artvin'in kıyı ve kuzey kesimlerinde şiddetli yer yer aşırı (100 kg/m2 üzeri) olacağının tahmin edildiğini bildirdi.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, pazartesi günü saat 23.59’a kadar etkili olması beklenen şiddetli yağışların meydana getirebileceği sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.