Meteoroloji’den Rize ile Artvin'e kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji’den Rize ile Artvin'e kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji’den Rize ile Artvin’in kuzeyinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiği uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerinden itibaren pazartesi öğle saatlerine kadar Rize ve Artvin’in kuzeyi için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bu gece saatlerinden itibaren (17 Eylül Pazar saat 21.00) doğu ilçeleri başta olmak üzere Rize çevreleri ile Artvin'in kuzeyinde yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği kaydedildi.

Yağışların etkisini yarın öğle saatlerinden itibaren (18 Eylül Pazartesi saat: 12.00) kaybedeceğinin tahmin edildiği açıklamada ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.