Meteorolojiden Rize'ye sarı kodlu uyarı

Meteorolojiden Rize'ye sarı kodlu uyarı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'de bu gece başlayacak kuvvetli yağışların yarın gece yarısına (Pazar) kadar etkili olacağının beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Rize için sarı kodlu uyarı verirken Doğu Karadeniz'de kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, bu gece (Cumartesi) Giresun çevrelerinde, yarın (Pazar) sabah ilk saatlerden itibaren Trabzon ve Rize'de yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi.

Yağışların pazar gecesi saat: 23.59'da etkisini kaybetmesinin beklendiği belirtilen açıklamada, sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.