Meteoroloji’den Rize’ye Sel Uyarısı!

Meteoroloji’den Rize’ye Sel Uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz’de yerel şiddetli yağışlar beklendiğinden Rize, Artvin ve Trabzon’a bu akşam ile yarın akşam saatleri arasında sel ve su baskını uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yapılan son değerlendirmelere göre bu akşam saatlerinden sonra Giresun çevreleri ile Trabzon’un batısında kuvvetli (21-50 kg/m2), Trabzon’un iç ve doğusu ile Rize ve Artvin’de yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği ifade edilerek, sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

Açıklamada, şiddetli sağanak yağışların bugün saat 21.00 ile yarın 18.00 arasında beklendiği kaydedildi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.