Metin Kalkavan 3. Kez Başkan Seçildi

Metin Kalkavan 3. Kez Başkan Seçildi
Ç.Rizespor A.Ş.'nin Derneği Kongresi çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirildi. Metin Kalkavan, 3. Kez başkan seçildi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Salonunda yapılan kongreye ilgi ve katılım az olurken, 704 üyeden 215’i aidatlarını yatırdı ancak 83. Kongreye 60 üye katılarak oy kullandı.

Kongrede, 15 kişi olan yönetim kurulu yapılan tüzük değişikliği sonucunda yönetim kurulu sayısı 18'e çıkartıldı.

Bu arada kongreye diğer geçmiş dönemlerde olduğu gibi iştirak etme ve katılma lütfunda bulunmayan sözde Rizesporlu olan bir çok kişinin yapılan kongrede yönetim ve organlarında göreve seçilmesi büyük tepki gördü.

6 yıldır Rizespor A.Ş. ve Derneği'nin Başkanı olan Metin Kalkavan, 3. kez bu göreve seçilirken, kongrede kendilerini eleştiren kişilere yanıtı sert ve anlamlı oldu.

caykur-rize-genclik-ve-spor-kulubu-dernegi-kongresi-1.jpg

Yeşil-Mavililer'in Metin Kalkavan başkanlığındaki 18 kişilik yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Halim Mete, İmdat Sütlüoğlu, Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Dr. Süleyman Hasan Basa, Süleyman Pınarbaşı, Bekir Mete, Adnan Torlak, Saffet Mete, Av.Remzi Kazmaz, Habib Agun, Adnan Er, Cengiz Mataracı, Prof. Dr. Aslan Kalkavan, İsmail Soba, Rafet Suyabatmaz, Yaşar Özdoğan ve Canan Melike Durmuş.

Kongrede yeni yönetim kurulunda yer alan Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Habib Agun, Adnan Er,İsmail Soba, Prof.Dr. Aslan Kalkavan, Yaşar Özdoğan, Saffet Mete ve Canan Melike Durmuş, ilk kez Yeşil-Mavililer'in yönetim kurulunda görev alan isimler oldu.

caykur-rize-genclik-ve-spor-kulubu-dernegi-kongresi-2.jpg

Metin Kalkavan'ın Başkanlığındaki Ç.Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin yeni yönetim kurulunun en genç bu hafta sonunda toplanarak görev bölümünü yapması bekleniyor.

Yeşil-Mavililer'in 83. olağan kongresinde Divan Başkanlığını Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Divan Başkan Yardımcılığını İsmail Kocaman, Üyeliklerini ise Hüseyin Kutlu ve Özgür Devrimgüvensoy yaptı.

caykur-rize-genclik-ve-spor-kulubu-dernegi-kongresi-3.jpg

caykur-rize-genclik-ve-spor-kulubu-dernegi-kongresi-4.jpg

Haber: Faik Bakoğlu