Metin Kalkavan Sesini Duyuramadı

Metin Kalkavan Sesini Duyuramadı
Rizespor Amatör Spor Dalları Kulübü tanıtım programı ve başarılı sporcuların ödül töreni Rize Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rizespor bünyesinde kurulan 20 spor dalında 206 lisanslı ve 342 lisanssız sporcusu ile kısa sürede dört Türkiye birinciliği ve üç Türkiye ikinciliği kazanan Rizespor Amatör Spor Dalları Kulübü tanıtımı ve başarılı sporcuların ödül töreni aynı zamanda Rizespor’un yönetimini oluşturan Rize Yatırım A.Ş üyeleri tarafından inşa ettirilen kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Törene Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rizespor yöneticileri, Amatör Spor Dalları Kulübü yöneticileri sporcular ve sporcu yakınları katıldı. Törende yapılan konuşmalar salondaki ciddi ses sorunu yüzünden dinleyiciler tarafından anlaşılamadı. 

image-544.jpeg

Sorunu fark eden Rizespor Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, konuşmasına bir önceki konuşmacıların konuşmalarının anlaşılıp anlaşılamadığı sorusu ile başladı. Dinleyicilerin “hayır” cevabı vermesi üzerine öz eleştiri yapan Kalkavan, “Ben de önceki yapılan konuşmalardan bir şey anlamadım. Çünkü duymadım. Sizden bir ricam var. Uy uşaklar. Lütfen sessizlik. Hiç kimse konuşmasın. Bu bizim için de Rize için de çok önemli bir gün. Başta yönetim kuruluma teşekkür ediyorum. Bu tesisin yapımında büyük emekleri var. Ancak şunu gördük ki bu ses düzeni çok kötü. Burada hata yapmışız bunu düzelteceğiz. Çünkü anlatmak istediğimizi size bir türlü anlatamıyoruz” dedi.

image-549.jpeg

"SPOR FENALIKLARI ÖNLER"

Kalkavan, amatör spor dalları projesi ile Rize’deki tüm çocukların her birini başarılı olabilecekleri bir spor dalına yönlendirmek olduğunu ve bu projeyi sosyal sorumluluk açısından çok önemsediklerini ifade ederek, “Bu başlattığımız hareket inanın sadece bir kıvılcım. Bugün için 548 amatör sporcumuz var. Hedefimiz bunu 10 binlere taşımaktır. Benim velilerimizden bir ricam var. Hem kendi çocuklarınızı getirin hem de yakınlarınızın çocuklarını teşvik edin. Spor fenalıklardan korur. Sporun ana teması budur. Spora gelen çocuklar sokaktan kurtulur. Kötü huylardan arındırılır” diye konuştu.

Kalkavan’ın konuşmasının ardından Türkiye sıralamasında bronşlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

image-548.jpeg