Metin Kalkavan: 'Ülke Adına Rezil Olacaktık'

Metin Kalkavan: 'Ülke Adına Rezil Olacaktık'
Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Fenerbahçe'ye yapılan saldırının 'Çok ucuz atlatılmış bir vaka olduğunu belirterek, “Vahim sonuçlar doğurabilirdi. Ülke adına rezil olacaktık. Çok geri gidecektik” dedi.

Rizespor maçı sonrası silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe’ye TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve Medicana Sivasspor Başkanı Memcun Otyakmaz geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Riva'daki Kulüpler Birliği toplantısı sonrası gerçekleşen ziyarette heyeti, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler karşıladı.

"VAHİM SONUÇLAR DOĞABİLİRDİ"

Şükrü Saracoğlu'nda bulunan kulüp binasında gerçekleşen ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, bu olayın çok farklı bir olay olduğunu söyledi. 4 Nisan'ı iyi okumak gerektiğini belirten Kalkavan, duygusal tepkiler değil akılların kullanılması gerektiğini kaydetti. Çok ucuz atlatılmış bir vaka olduğunu belirten Kalkavan, “Vahim sonuçlar doğurabilirdi. Ülke adına rezil olacaktık. Çok geri gidecektik” dedi.

“ÇOK DİKKATLİ OLMAMIZ LAZIM”

“Bir haftalık sürede ne olacağını bilmiyoruz, 1 hafta sadece bir duruş, bir tepkidir” diyen Kalkavan, insanların biraz ‘ne oluyor’ diye kendilerine gelmelerini, artık her yöneticinin her aklına geleni söylememesi gerektiğini vurguladı. Herkesin önce kendisine bakması gerektiğini belirten Kalkavan, “Neyi yanlış yapıyoruz diye iyi değerlendirmek lazım. Herkesin yapacağı şeyler var. Görev yöneticilere düşüyor, ciddi sorumlulukları var. İnsanların biraz daha diline sahip olmaları lazım” ifadelerini kullandı.