Metin Kalkavan’dan ALS Kampanyasına Destek VİDEO İZLE

Metin Kalkavan’dan ALS Kampanyasına Destek VİDEO İZLE
Ç.Rizespor Kulubü Başkan Metin Kalkavan, ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan "Başından aşağı buzlu su dök" kampanyasına katıldı.

Sinir sistemi hastalığı "Amiyotropik Yanal Skleroz"a (ALS) dikkati çekmek amacıyla başlayan baştan aşağı buzlu su dökme kampanyasına Ç.Rizespor Kulubü Başkanı Metin Kalkavan da katıldı.

metin-kalkavan’dan-als-kampanyasina-destek-1.jpg

Ç.Rizespor Kulubü Başkan Metin Kalkavan, ALS hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturma çabalarına destek olmak için bundan önceki meydan okumalara bağış yaparak karşılık verdi ve Ç. Rizespor Teknik Ekibi, futbolcuları ile işadamı Cengiz Kaptanoğlu'na meydan okudu.

metin-kalkavan’dan-als-kampanyasina-destek-2.jpg

metin-kalkavan’dan-als-kampanyasina-destek-3.jpg

ABD'nin kuzeyinde "ALS için başından aşağı bir kova buzlu su dök" sloganıyla başlayan kampanya, sosyal paylaşım platformları sayesinde kısa sürede yayıldı. Kampanyaya göre, katılımcı ya ülkesinde bulunan ALS derneğine bağış yapıyor ya da başından aşağı bir kova buzlu suyu döküyor. Katılımcının çağrıda bulunduğu kişiler de 24 saat içinde başından aşağı buzlu su dökmek veya bağış yapmaktan birini tercih ediyor.