Metin Külünk'ten Rize’de Deprem Yaratacak FETÖ Açıklaması

Metin Külünk'ten Rize’de Deprem Yaratacak FETÖ Açıklaması
AK Parti'nin Rizeli İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün sosyal medya hesabı twiter’dan yaptığı paylaşım Rize’de deprem yaratacak.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili mücadelede taviz vermeyen ve FETÖ ile mücadelede yetersiz kalan Ak Parti il yönetimleri ile belediyeleri sert bir dille eleştiren AK Parti'nin Rizeli İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ten Rize’de akrabası olan belde belediye başkanı ile ilgili deprem yaratacak twit…

Külünk, twiter hesabından yaptığı paylaşımlarda FETÖ ile mücadelede başarı için öncelikle siyaseti esir eden kriptolarla mücadele edilmesi gerektiğini belirten paylaşımlarda bulunduktan sonra, aynı soyadı taşıdığı Rize’deki belde belediye başkanı akrabasına yönelik paylaşımlarda bulundu. Akrabasının devlete teslim olması gerektiğini ve FETÖ ile ilgili bildiklerini açıklaması gerektiğini kaydeden Milletvekili Külünk, akrabası da olsa vatana ihanet edenleri korumadığını ve korumayacağını da paylaşımlarında ifade etti.

İŞTE METİN KÜLÜNK’ÜN SES GETİRECEK O PAYLAŞIMLARI: “Bütün kurumlara sızmış kripto FETÖ’cüler siyasete hiç mi sızmamıştır? TSK, yargı, bürokrasi başta olmak üzere her alana sızan FETÖ’cülerin siyasi ayağı yok mudur? FETÖ’nün siyasi ayağı çökertilmeden diğer kurumlarda etkin bir mücadele mümkün müdür? FETÖ ile mücadelede başarı için önce siyaseti esir eden kriptolarla mücadele gerekmez mi? AK Parti, CHP, MHP başta olmak üzere tüm siyasi partiler FETÖ’den arındıklarına eminler mi? Siyaset kurumlarında FETÖ’cülerle ciddi derecede mücadele edildiğine neden emin olamıyoruz? Siyaset kurumu kendi içinde FETÖ temizliği yapmazise güvenerozyonu yaşayacağının farkında değilmi?”

metin-kulunkten-rize’de-deprem-yaratacak-aciklama.jpg

METİN KÜLÜNK'TEN AKRABASI OLAN BELEDİYE BAŞKANINA ÇAĞRI

Külünk, akrabası ile ilgili yaptığı yaptığı paylaşımda ise, “Sülaleme mensup ve halen bir makamda görev yapan, hakkında FETÖ örgütü üyeliği ve yöneticiliğine ilişkin bilgi dolaşan kişiDevlete gidip teslim olmalı ve de ihanet örgütüne ilişkin bildiği ve yaşadıklarını ifade etmelidir. Vatana ihanetin akrabası arkadaşlığı olamaz. Ve bu kişileri korumadım korumayacağım” dedi.

metin-kulunkten-rize’de-deprem-yaratacak-aciklama-1.jpg