Mevlid-i Nebi Haftası Sabah Namazında Sarıbaşlar Camiinde Buluşturdu

Mevlid-i Nebi Haftası Sabah Namazında Sarıbaşlar Camiinde Buluşturdu
Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında genç öğrencilerle sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Rize İl Müftülüğü ve Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesiyle ortaklaşa düzenlenen sabah namazı buluşması programına öğrencilerin yanı sıra cami cemaati de katıldı.

Sarıbaşlar Şehit Mehmet Camii’nde gerçekleştirilen programda, Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Kıraat Bölümü kursiyerleri tarafından sabah namazı öncesi Kuran-ı Kerim okundu, namaz sonrası ise tesbihat çekildi.

İl Müftü Yardımcısı Naci Çakmakçı, Mevlid-i Nebi Haftası ve gençlik ile ilgili kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği program sonunda cami görevlileri Hızır Mahmut Demirci, Seyfullah Bıyık ve Mehmet Ali Mercan tarafından kahvaltı ikramında bulunuldu.

İl Müftüsu İsmail Yalçın’ın duasıyla program son buldu.

gencler-sabah-namazinda-saribaslar-camiinde-bulustu-(1).jpggencler-sabah-namazinda-saribaslar-camiinde-bulustu-(3).jpggencler-sabah-namazinda-saribaslar-camiinde-bulustu-(4).jpggencler-sabah-namazinda-saribaslar-camiinde-bulustu-(7).jpggencler-sabah-namazinda-saribaslar-camiinde-bulustu-(9).jpggencler-sabah-namazinda-saribaslar-camiinde-bulustu-(11).jpggencler-sabah-namazinda-saribaslar-camiinde-bulustu-(10).jpggencler-sabah-namazinda-saribaslar-camiinde-bulustu-(5).jpggencler-sabah-namazinda-saribaslar-camiinde-bulustu-(6).jpggencler-sabah-namazinda-saribaslar-camiinde-bulustu-(2).jpg