Mhp Adayı Aksu'ya Kadınlardan Yoğun İlgi

Mhp Adayı Aksu'ya Kadınlardan Yoğun İlgi
24 Haziran seçimlerinde Rize’de yoğun bir şekilde çalışan Milliyetçi Hareket Partisinde yüzler gülüyor. Milletvekili adayı Semra Aksu gösterilen ilgiden son derece memnun...

Mhp’liler vekillerini Ankara’ya gönderme konusunda çok iddialılar. Çalışmalar esnasında vatandaşlar tarafından gösterilen teveccüh bunun en büyük göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Mhp Rize Milletvekili adayı Avukat Semra Aksu sahada çalışmalarda en aktif kadın vekil adayı olarak kendini gösteriyor. Bakkaldan kahvehaneye, çay ocağından camiye, evlerden çay bahçesine kadar her yerde görmenin mümkün olduğu kadın adayı sempatikliği ve bölgeye olan hakimiyeti ile takdir topluyor. Çalışmalarında kadınların desteğini arkasına alan Semra vekili kadınlarımızın da çok sevdiği gözlerden kaçmıyor.

semra.jpg

Siyasette bir kadın olmanın dezavantajlarını çalışkanlığı, sempatikliği, bilgi ve becerisi ile avantaja dönüştürmeyi başaran Aksu, Rize’deki ve Ülkemizdeki kadınların Mecliste sesi olmak üzer bir yola çıktık. Bu yolda beni yalnız bırakmayan sizleri bende mahcup etmeyeceğim. Bir kadın ve Rizeli bir kızınız, kardeşiniz olarak kadınların sorunlarını iyi biliyorum. Bu sorunları meclise taşımak adına elimden geleni yapacağım. Ülkenin huzuru içinde yaşayan kadının mutluluk oranı ile paraleldir. Kadın ne kadar mutlu ve huzurlu olursa, ülke o kadar huzurlu olur. Bunun aksini söylemek yada bu gerçeği görmezden gelmek doğru olmaz. Sizlerden ricam şudur ki; Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde Bir oyumuzu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyib Erdoğan’a verelim diğer oyumuzu ise MHP milletvekili adaylarına verin. Bir kadın olarak sizlerin desteğinize ihtiyacım var.

000-013.jpg