Mhp Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Mhp Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları ilk günkü heyecanla devam ediyor.

Sevilen vekil adayları ile sahada seçim çalışması yapan MHP ye ilgi her geçen gün artıyor.Mahalle ve esnaflardan sürekli davetler alan vekil adayları gündüz,iftar ve iftardan sonra 3 ayrı programla 3 aynı yerde çalışmalarını sürdürüyorlar.

02-074.jpg

Ardeşen İlçesinin Tunca (Duthe) Beldesinde seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Serkan Birben, Semra Aksu, Mehmet Can Tüfekçi Tunca belediyesini ziyaret ettikten sonra esnaf ve halkla bütünleşti.Esnaf ve halkın büyü ilgisini gören adaylar bölge köylerini ziyaret ettiler.

Ardeşen İlçesinin Tunca (Duthe) Beldesinde seçim çalışmalarını bitirdikten sonra Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Serkan Birben, Semra Aksu, Mehmet Can Tüfekçi İftarımızı Derepazarı İlçemiz Bahattinpaşa Köyüne geçerek iftar programına katıldı. Bahattinpaşa Köylüleri Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Mehmet Can Tüfekçi ‘yi bağırlarına bastı.

54-021.jpg

İftar programından sonra Rize merkezde esnaf ziyaretlerine devam eden adaylara esnafın büyük ilgisi olduğu görüldü.

23-065.jpg

Haber: Gürcan Benli