Mhp Didim’in Kadın Kolları Karakaş’a Emanet

Mhp Didim’in Kadın Kolları Karakaş’a Emanet
MHP Didim İlçe Kadın Kollarının yeni başkanı belli oldu. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'ın ilçe teşkilatına ziyaretinde bilgiler veren MHP Didim...

MHP Didim İlçe Kadın Kolları'na Yasemin Karakaş atandı.

MHP Didim İlçe Kadın Kollarının yeni başkanı belli oldu. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'ın ilçe teşkilatına ziyaretinde bilgiler veren MHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç "İlçe Kadın Kolları başkanımız olarak Yasemin Karakaş kardeşimiz yeni başkanımız oldu. Atamasını yaptık. Onun nezdinde yeni bir yapılanmayla kadın kollarımız daha aktif hale gelecek" dedi.

İl Başkanı Alıcık'ta kadınların siyasetin çok önemli olduğunu ifade ederek, kadınların gücüyle ve varlığıyla her zaman ön plana çıkıldığını dile getirdi. MHP Didim İlçe Kadın Kollarının yeni Başkanı Yasemin Karakaş ise kendisine verilen görevi layıkıyla yapmaya gayret edeceğini ifade etti.

Mhp Didim’in Kadın Kolları Karakaş’a Emanet

Mhp Didim’in Kadın Kolları Karakaş’a Emanet

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.