MHP Fındıklı Adayını Açıkladı

MHP Fındıklı Adayını Açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Rize’nin Fındıklı ilçesi belediye başkan adayı belli oldu.

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Rize Merkezde Cumhur İttifakı adayı Rahmi Metin’i desteklerken ilçelerin tamamında kendi adayı ile seçimlere katılacak. MHP, 31 Mart seçimlerinde Rize’nin Fındıklı ilçesinde Levent Keskin ile yarışacak.

levent-keskin.jpg

İl başkanlığından yapılan açıklamada, “Bütün ilçelerin hizmetine talibiz” denilirken Fındıklı ilçesinde ise Levent Keskin’in belediye başkan adayı olarak belirlendiği dile getirildi.

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimleri değerlendirerek “MHP olarak Rize merkezde olmazsa olmazımız olan Cumhur İttifakımızın adayı Rahmi Metin’i destekleyeceğiz. Cumhur ittifakının kaybettiği yerde MHP’nin de kaybedeceği bilincinde olduğumuzu çalışmalarımız neticesinde göstereceğiz. Rize merkez dışında tüm ilçelerimizin ise yönetimine talibiz. Bu doğrultuda Fındıklı ilçemizde de şehrimizin sevilen esnaflarından Levent Keskin’i MHP adayı olarak açıklamaktan mutluyuz” ifadelerini kullandı.

ihsan-alkan-002.jpg

MHP’nin 31 Mart seçimleri için Rize’de diğer belirlediği ilçe belediye başkan adayları şöyle: Derepazarı Selim Metin, İkizdere Hakan Karagöz, İyidere Osman Mete, Hemşin Muhammet Sağlam, Pazar Gülşah Bilaloğlu, Çamlıhemşin Eyüphan Zararsız ve Güneysu Kazım Kara.