Mhp Kendirli'de Belde Teşkilatını Açtı

Mhp Kendirli'de Belde Teşkilatını Açtı
Seçim çalışmalarını sürdüren Mhp Rize Teşkilatı, yapısal değişikliğe giderek ve ilçe teşkilatlarını güçlendirerek yenilemeye devam ediyor.

Rize'de Muradiye belde teşkilatından sonra Kendirli Belde teşkilatı da hizmete açıldı. Merkez İlçe yönetiminin yoğun çalışmaları ardından yıllar sonra belde kurulan yeni yönetim belde de göreve başladı.

Yıllar sonra Kendirli Beldesinde teşkilat kurup çalışma yürütmeye başlayan MHP Merkez ilçe teşkilatı, bu günde belde ofisinin açılışına gerçekleştirdi. Açılış belde halkına verdiği iftarla duyuran belde teşkilatının ilk misafiri 1.sıra milletvekili adayı olan Serkan Birben oldu. Belde halkının büyük bir katılım gösterdiği iftar yemeğinde bir konuşma yapan Birben; yıllardır Kendirli beldemiz de teşkilatımızın olmayışının eksikliği hissettik. Geçmişte hep bir eksiktik.Şükürler olsun ki artık hiçbir eksik beldemiz kalmadı. Şimdi Kendirli ile daha da güçlüyüz.dedi

serkan-birben-ilyas-gor.jpg

Birben konuşmasına şöyle devam etti; 50 yıllık mazisi olan köklü partiyiz. Partimiz kuruluşundan bu güne kadar fikri ideolojisinden taviz vermeyen,duruşunda ve kırmızı çizgilerinde sapma olmadan siyasi hayatına devam etmektedir. Siyasi tarihin de hep haklı çıkan,her zaman millet menfaatlerini gözeten partimiz 15 temmuzun kahramanı olarak yakın tarihimizde ki yerini almıştır. Bütün uyarlara rağmen kontrol edilemeyen Fetö terör örgütü, kanlı bir darbe planını uygulamaya çalışmış MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli beyden ilk yumruğu yiyip sersemlemiş halkımızın darbesi ile de mağlup olmuştur. Yeni kapı ruhu ile “önce devletim ve milletim,sonra partim ve ben”anlayışını ortaya koyarak milli şuuru tekrar tesis etmek adına elini taşın altına sokmuştur. Devleti temsil noktasında olan sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklamış ve seçimlerden sonrakı 5 yılı da kapsayan bir protokol imzalanmıştır. Adına cumhur ittifakı dediğimiz bu birlikteliğin seçimlerde vücut bulması için MHP cumhurbaşkanı adayı çıkartmamış ve sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı almıştır.İşte bu hamle,büyük devlet adamlarının gösterebileceği bir duruştur.

00-054.jpg

Yeni hükümet etme sisteminin ilk seçimi olacak 24 hazıran seçimlerinde MHP ve AKP cumhur ittifakı çatısı altında birlikte seçime girmektedir. Seçmenin önüne gelecek 2 oy pusulası olacak.Bu oy pusulalarından birinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy kulacağız. Diğer pusulada ise milletvekillerini oylayacağız. Kimi daha çok beğeniyorsak, Rize'yi kimin temsil etmesini istiyorsak oyumuzu ona vereceğiz. Fakat mutlaka MHP ve Ak Parti milletvekillerinden birini tercih edelim ki Cumhur ittifakı olarak güçlü bir meclis oluşturalım.15 temmuz gecesi ve sonrasında 35 milletvekili ile sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmuşsak şimdi 200 vekille mecliste olup aynı desteği vermek üzere meclisteki yerimizi almaya talibiz. Bizi konu da destekleyeceğinize inanıyorum. Bizi yalnız bırakmayın ki sizleri temsil edecek gücümüz olsun.Dedi

mhp-kendirli.jpg