MHP Milletvekili Adayı Birben, Ramazan Orucuyla Birlikte Uyku Orucuna Girdi

MHP Milletvekili Adayı Birben, Ramazan Orucuyla Birlikte Uyku Orucuna Girdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Milletvekili Adayı Serkan Birben, gece gündüz demeden seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birben’in yoğun tempodaki çalışması taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor.

Rize’de en az bir milletvekili çıkarmak adına seçime iddialı bir şekilde hazırlanan MHP Rize İl ve İlçe teşkilatları, yoğun bir seçim hazırlığı çalışmasında bulunan Milletvekili adayları Serkan Birben’i örnek alıyor. Üç vekil adayı teşkilatlarının tamamının oldukça yoğun olduğu Milliyetçi Hareket Partisinde Serkan Birben’in temposu herkesten daha yoğun bir şekilde gerçekleşiyor. Ramazan ayı olmasına rağmen günde üç programla seçmenlere ulaşmaya çalışan Birben, gece gündüz demeden sürdürdüğü seçim çalışması dolayısıyla adeta uyku orucuna girdi.

Çalışmalarına öğlen saatlerinde başlayan Birben, dur durak bilmeden sahur saatlerine kadar seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında güne Pazar ilçesinde başlayan Birben, baba ocağında vekiller gibi karşılandı. Birben, ilçe sakinlerinin sarılmak, tokalaşmak ve kucaklaşmak için adeta sıra beklediği ziyarette gösterilen yoğun ilgi nedeniyle enerji depolayarak moral buldu. Çalışmaları ile ilçede herkesin takdirini ve beğenisini toplayan vekil adayına sevgi üst düzeyde.

mhp-milletvekili-adayi-birben-ramazan-orucuyla-birlikte-uyku-orucuna-girdi-(3).jpg

Pazar ilçesinde vekil gibi karşılanan vekil adayı Birben çalışmalarına iftar saatlerine kadar devam etti. Kendirli belde teşkilatı tarafından organize edilen iftara katılmak üzere ilçeden ayrılan vekil adayları çalışmalarına Kendirli’de devam etti. Orucunu Kendirli beldesinin sakinleri ile açan vekil adayları, iftar sonrası da beldede bir dizi ziyarette bulundu. Birben daha sonra Merkez İlçe Başkanının eşlik ettiği programda Merkez Fener ve Camiönü mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

mhp-milletvekili-adayi-birben-ramazan-orucuyla-birlikte-uyku-orucuna-girdi-(2).jpg

Çalışmalarında cumhur ittifakını anlatan Birben; “Önemli olan oyların cumhur ittifakı içinde kalmasıdır.Daha sonra milletimiz kimi vekil olarak görmek istiyorsa meclise o gidecektir.Cumhur ittifakı içinde 3 MHP, 3 de AKP vekil adayı vardır. Bu vekillerden hangisi giderse gitsin sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip cıkacaktır. Bu nedenle hangi partinin vekilinin sizi temsil etmesini istiyorsanız oyunuzu o partinin vekil adayları için kullanın. Ama mutlaka cumhur ittifakının içindeki partiler içinde kullanın.” dedi.

mhp-milletvekili-adayi-birben-ramazan-orucuyla-birlikte-uyku-orucuna-girdi-(1).jpgmhp-milletvekili-adayi-birben-ramazan-orucuyla-birlikte-uyku-orucuna-girdi-(4).jpgmhp-milletvekili-adayi-birben-ramazan-orucuyla-birlikte-uyku-orucuna-girdi-(5).jpgmhp-milletvekili-adayi-birben-ramazan-orucuyla-birlikte-uyku-orucuna-girdi-(6).jpg

mhp-milletvekili-adayi-birben-ramazan-orucuyla-birlikte-uyku-orucuna-girdi-(7).jpg