MHP Milletvekili Adayı Tüfekçi: Derepazarı Kazanacak

MHP Milletvekili Adayı Tüfekçi: Derepazarı Kazanacak
24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Rize’den en az bir milletvekili çıkarmada iddialı olan MHP’de 3. Sıra milletvekili adayı Av. Mehmet Can Tüfekçi, MHP’nin Rize’den milletvekili çıkarmasıyla Derepazarı’nın da kazançlı çıkacağını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet etme sisteminin ilk seçimi olan 24 Haziran’daki genel seçimlerin iddialı partisi MHP, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 27.dönem milletvekilliği seçiminde MHP’den aday olan Mehmet Can Tüfekçi’nin Derepazarlı olması ilçede farklı bir seçim heyecanının yaşanmasına neden olurken Pidesi ile meşhur olan ilçede siyaset ilk sıradaki gündem konusu Tüfekçi’nin milletvekili adaylığı ile seçimler oldu.

MHP ve Milletvekili Adayı Avukat Mehmet Can Tüfekçi,seçim bölgesi olan Derepazarı’nda çalışmalarını hızlandırırken, Tüfekçi’ye destek her geçen gün artarak devam ediyor. Cumhur ittifakını anlatmak için kapı kapı dolaşan vekil adayına ilçe sakinlerinin ilgisi büyük. Tüfekçi’nin Derepazarı’ndan Milletvekili adayı olması ile büyük gurur duyduklarını ifade eden vatandaşlar; kendisini mahcup etmeyecek ve gerekli desteği vereceklerini belirtti.

mhp-derepazari-secim-calismasi-(1)-001.jpg

köyü olan Çakmakçılar köyündeki iftar programına katılarak orucunu köy sakinleri ile birlikte açan milletvekili adayı Tüfekçi, “Seçimlerin sonucu ne olursa olsun ben bu köyün, bu ilçenin çocuğuyum. Seçim biter dostluklar, akrabalıklar baki kalır. Bizler yaşadığımız sürece birbirimizin yüzüne bakacak, iyi yada kötü günlerde yinebirlikte olacağız. Onun içindir ki önemli olan bizim birlikteliğimizdir. Bugüne kadar ki desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” dedi.

Tüfekçi, MHP’nin Rize’den meclise göndereceği vekillerle Derepazarı’ının da kazançlı çıkacağını sözlerine ekledi.

Çalışmaları esnasında kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğu görülen vekil adayı Mehmet Can Tüfekçi’ye çalışmalarında babası Selim Tüfekçi de eşlik ediyor. Her programda oğlunun yanında olan baba Tüfekçi; oğlu ile gurur duyduğunu, başarılı olması için bütün akrabaları ve ilçe halkı ile birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “Oğlumun elde edeceği başarı, Derepazarı ilçemizin kazanımı olacaktır” dedi.

mhp-derepazari-secim-calismasi-(6).jpeg

mhp-derepazari-secim-calismasi-(5).jpeg

mhp-derepazari-secim-calismasi-(3).jpeg