Mhp Milletvekili Adayları Bayramda Durmak Bilmiyor

Mhp Milletvekili Adayları Bayramda Durmak Bilmiyor
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları ilk günkü heyecanla çalışmalarına devam ediyor

Bayramın 2.gününde de seçmenle bir araya gelen vekil adaylarının neşesine diyedek yok.Sahada seçim çalışması yapan MHP ye ilgi her geçen gün artıyor. Köy,mahalle sakinleri ve esnaflarlabuluşmaya devam eden vekil adayları çalışmalarını sürdürüyorlar.

3-066.jpg

Çayeli merkez ve Büyükköy Beldesinde seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Serkan Birben, Semra Aksu, Mehmet Can Tüfekçi bölgede ki esnaf ve halkla bütünleşti.Esnaf ve halkın büyük ilgisini gören adaylar bölge köylerini ziyaret ettiler.Kalabalık bir partili gurubu ile çalışmalara devan eden MHP teşkilatları ilk gün ki kararlılıklarından hiç birşey kaybetmediği görünüyor.

5-047.jpg

Çayeli ilçesinde seçim çalışmalarını bitirdikten sonra Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Serkan Birben,Semra Aksu, Mehmet Can Tüfekçi Rize merkez deki seçim ofislerini ziyaret etti. Yoğun geçen çalışmalardan sonra gece geç saatlerde çay molası veren heyet,günün değerlendirildiği mini toplantının ardından evlerine çekildiler.

3-067.jpgRizeli bu kez MHP ye olan sevgisini sandıklara taşıyacağını ifade eden vekiller,24 haziranın kazananı Türkiye,kazanan partisi ise MHP olacak .dediler

2-093.jpg

Haber: Gürcan Benli