Mhp Milletvekillerinden Seçmene Bayram Ziyareti

Mhp Milletvekillerinden Seçmene Bayram Ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Milletvekili adayları Serkan Birben, Semra Aksu ve Mehmet Can Tüfekçi il Yönetimi ile seçmeni ziyaret ederek bayramlaştı.

Mhp Rize Milletvekili adayları bu yıl parti içerisinde geleneksel düzenledikleri bayramlaşma proğramını iptal ederek seçmenin kapısını çalıyor Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren milletvekili adayları seçmenin ayağına giderek seçim çalışmasıyla birlikte bayramlaşma programını birlikte yürütüyor.

00-056.jpg

Mhp milletvekiili adayı Serkan Birben Pazar’da, Semra Aksu Salarha’da, Mehmet Can Tüfekçi'de Derepazarı ilçelerinde vatandaşlarla buluşarak bayramlaştı. Bu bayramlaşma şekli vatandaş tarafından oldukça beğeni topladı. Her gün farklı bir çalışma örneği ile vatandaşın karşısına çıkan MHP li vekiller yine bir ilke imza attılar.

1-105.jpg

Asıl olanın vatandaş olduğunu ,vekillerin vatandaşın ayağına gitmesi gerektiğini belirten Serkan Birben, biz sadece bu konuda öncü olduk. Evet öz eleştiri yapmak gerekirse MHP olarak bizlerde bu konuda çok geç kaldık. Geç olsun ama güç olmasın. Şimdi aday olarak geldik inşallah 24 hazıran sonrası milletvekili olarak yine sizin ayağınıza gelecek ve dertlerinizle dertlenize, sıkıntılarınıza çözüm bulmaya çalışacağız. Şimdi sıra sizde, şimdi sizlerden bizleri vekil olarak meclise göndermenizi istiyoruz.dedi.

hasan-fehmi-demir.jpg

023-018.jpg

05-001.jpg