MHP Rize, 7. İlçe Belediye Başkan Adayını Belirledi

MHP Rize, 7. İlçe Belediye Başkan Adayını Belirledi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Rize’deki 7. İlçe belediye başkan adayı Güneysu Belediyesi Başkan Adayı Kazım Kara oldu.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ‘jest’ yaparak, memleketi Osmaniye’de aday çıkarmayacaklarını açıklamasının ardından MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, AK Parti’nin Osmaniye jestine karşılık aynı şekilde jest yapacaklarını açıklamış ve Rize Belediye Başkanlığı için aday göstermeyip AK Parti adayını destekleyeceklerini ifade etmişti. Alkan, Rize’nin ilçelerinde ise kendi adaylarıyla seçime gireceklerini belirterek, ilçe belediye başkan adaylarının belirlenme sürecinin devam ettiğini belirtmişti.

Yerel seçim için hazırlıklarını sürdüren ve birer birer ilçe belediye başkan adaylarını belirleyen MHP Rize İl Teşkilatı, Derepazarı, İkizdere, İyidere, Hemşin, Pazar ve Çamlıhemşin’den sonra Güneysu ilçe belediye başkan adayını da belirleyerek Güneysu İlçe Başkanı Kazım Kara’yı belediye başkan adayı olarak gösterdi.

MHP’nin 31 Mart’ seçimleri için şu ana kadar belirlediği ilçe belediye başkan adayları şöyle: Derepazarı Selim Metin, İkizdere Hakan Karagöz, İyidere Osman Mete, Hemşin Muhammet Sağlam, Pazar Gülşah Bilaloğlu, Çamlıhemşin Eyüphan Zararsız ve Güneysu Kazım Kara.