Mhp Rize Fener Seçim Ofisini Açtı

Mhp Rize Fener Seçim Ofisini Açtı
Milliyetçi Hareket Partisi Rize Merkez Fener Mahallesindeki seçim ofisi açılışını yaptı.

MHP Rize Milletvekili Adayı O. Cem Kazmaz, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, MHP Rize Kadın Kolları başkanı Naciye Hacıömeroğlu, Ülkü Ocakları Rize il Başkanı Recep Bakırcı’nın açılışını yaptığı seçim ofisinin ilk gününde kalabalık bir partili gurubu açılışta hazır bulundu.

İlk seçim ofisinin açılışında Partililer ve Ülkü Ocağına biraraya geldi.. Açılış sırasında yoldan geçen halkın da destek vermesiyle Seçim ofisinin açılışı renkli görüntülere tanık oldu.

Açılışta açıklama yapan MHP Milletvekili Adayı O.Cem Kazmaz; “öncelikle seçim büromuzun hazırlanmasında büyük emeği geçen İl Başkanımız Serkan Birben’e ve teşkilat mensuplarına çok teşekkür ederim. Burada çok büyük bir çoşku var. Bu çoşkunun daha büyüğünü 7 haziran akşamı yaşayacağız bunu burada olan kalabalıktan görüyorum” dedi.

32-003.jpg

Fener Mahallesinin kendi için farklı bir anlam taşıdığını belirten MHP il başkanı Serkan Birben, “ Fener Mahallesindeki seçim büromuzun açılışını yapmış bulunmaktayız. Çocukluğum fener mahallesinde geçti o yüzden Fener mahallesindeki yapılanma benim için ayrı bir önem taşıyor” dedi.

gf-001.jpg