MHP Rize İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

MHP Rize İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

Tek Gıda-İş Sendikası salonunda gerçekleşen toplantıya MHP’nin MYK Üyeleri Recep Bakırcı, Süleyman Latif Yunusoğlu, İdris Aydın ve Akın Üstün konuşmacı olarak katıldı.

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan burada yaptığı konuşmada, gerçekleştirdikleri ilçe ziyaretlerinde her kesimin bir sıkıntısı olduğunu duyduklarını ve kendilerinin bu sıkıntıları gidermek için göreve talip olduklarının altını çizdi.

Öncelikle sosyal medyayı aktif kullanmak gerektiğini dile getiren Alkan, sosyal medyada parti içi meselelerin konuşulmasına da tepki gösterdi. Alkan, “İl Başkanlığı bir paylaşım yapıyor, 'Şurada güzel bir organizasyon olmuş, şunu paylaşayım insanlar görsün, Milliyetçi Hareket Partisi'nin güzelliğini görsün' demek yerine 'Yok ben İhsan Alkan'ı sevmiyorum bunu paylaşamam. İlçe yöneticisini sevmiyorum' bunu paylaşamam' diye düşünüyor. Yahu sevme İhsan Alkan'ı, sevmeyebilirsin, problem yok fakat MHP'yi sevmek zorunda değil miyiz? MHP'nin sorunları MHP'nin ilçe teşkilatlarında, MHP'nin il teşkilatlarında, MHP'nin divanlarında konuşulur, sosyal medyada konuşulmaz. Ülkücü Ülkücünün öz kardeşiyse, insan bir kardeşinin sıkıntısını, darlığını sosyal medyada konuşmaz, konuşamaz, ar eder” dedi.

ihsan-alkan-001.jpg

MHP’lilere Ocak Uyarısı!

Gerçekleşen toplantıda partileri ailelerindeki gençleri Ülkü Ocaklarına yönlendirme noktasında uyarıda bulunan Alkan, “Gençlerimizin sorunları, sıkıntıları var diyoruz. İl Ocak başkanımız burada, gençlerimizi bir getirelim. Önce kendi çocuklarımızı, ailemizi, yeğenlerimizi bir getirelim. ‘Beni kimse getirmedi’ tamam seni kimse getirmedi beni de kimse getirmedi de şimdi elinde fırsat var sen getir. Türk İslam Ülküsünü öğrensin ahlakını öğrensin” diye konuştu.

Toplantının devamında MHP’nin MYK Üyeleri partililere süreç hakkında bilgi verdi. Yerel seçimlerde gerçekleşmesi planlanan ittifakın nasıl olacağı hakkında bilgi veren MYK üyeleri daha sonra partililerin sorularını yanıtladı. MYK üyelerinin partililerin sorularını yanıtladığı kısım basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

mhp-rize-il-divan-toplantisi-gerceklestirildi-(4).jpgmhp-rize-il-divan-toplantisi-gerceklestirildi-(5).jpgmhp-rize-il-divan-toplantisi-gerceklestirildi-(2).jpgmhp-rize-il-divan-toplantisi-gerceklestirildi-(3).jpg