MHP Rize Merkez İlçeden Birlik Çağrısı

MHP Rize Merkez İlçeden Birlik Çağrısı
MHP Rize Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Ali Uzun, parti teşkilatları dışındaki Rizelilere seslenip MHP çatısının herkese açık olduğunu belirtti.

MHP Genel Merkezi tarafından MHP Rize Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Ali Uzun, gerçekleşen kongrenin ardından seçilerek oluşturduğu yönetimi ile çalışmalara başladı.

Yönetim kurulu ile bir araya gelen Uzun, birlik ve dayanışma mesajı verip, parti teşkilatları dışındaki Rizelilere seslenip MHP çatısının herkese açık olduğunu belirtti.

rize---mhp-rize-merkez-ilce-teskilati-tarafindan-birlik-ve-beraberlik-cagrisi-yapildi.jpg

Uzun yaptığı açıklamada son günlerde eski yönetim kurulu üyeleri tarafından yöneltilen eleştirilere de cevap verip, “Bugün ve bundan önce MHP teşkilatlarında görev alarak bu partiye hizmet etmiş herkesten rabbim razı olsun.  Biz hiç kimseyi; eski-yeni, öcü-bücü diye ayırmıyoruz. Bizim herkese kapımız açık. Herkesi kucaklamaya çalışıyoruz. Ancak herkes üslubunu bilmeli. Genel Başkanımız, mevcut yönetimimiz ve adaylarımız ile ilgili yapılan olumsuz yöndeki açıklamaları dikkate almıyoruz. Biz geçmişe değil geleceğe bakıyoruz. Biz önümüzdeki süreçte uzlaşısı olacağız, herkesi kucaklayacağız, hangi siyasi partide siyaset yapmış olursa olsun, nerede bulunmuş olursa olsun. MHP’nin hassa olduğu kırmızı çizgilerini aşmaması şartı ile Rize’deki tüm vatandaşlarımızı çatımız altında siyaset yapmaya davet ediyoruz.”dedi.

ali-uzun.jpg

rize---mhp-rize-merkez-ilce-teskilati-tarafindan-birlik-ve-beraberlik-cagrisi-yapildi-2.jpg