MHP Rize Milletvekili Adayı Birben, Oyunu Kullandı

MHP Rize Milletvekili Adayı Birben, Oyunu Kullandı
Milliyetçi Hareket Partisi Rize Milletvekili adayı Serkan Birben, oyunu Rize’de kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Milletvekili 1. Sıra Adayı Serkan Birben, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Rize’nin Gülbahar Mahallesinde kullandı.

Vakıflar İlköğretim Okulu 1092 nolu sandıkta eşiyle birlikte oyunu kullanan Birben, seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Cumhur ittifakı birlikteliği için çok emek sarf ettik. Bu emeğimizin karşılığını da Rizeli hemşehrilerimiz sandıkta MHP Milletvekillerine destek vererek göstereceklerine tüm kalbimle inanıyorum. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı Mustafa Yıldız ise oyunu Çayeli İlçesi Derecik Köyünde kullandı. Oyunu kendi köyünde kullanan Yıldız, “Ülkemizde yaşanan beka sorunu, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in öngörüsüyle oluşturulan Cumhur İttifakı ile bertaraf edilmiştir.15 Temmuz hain feto kalkışmasından sonra Yenikapı ruhuyla başlayıp Cumhur ittifakıyla sonuçlanan bu süreç vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ederiz.Söz verdiğimiz gibi bütün teşkilatlarımız Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyib Erdoğan Bey’e, milletvekilliği seçiminde Milliyetçi Harekat Partisi milletvekillerine oylarını verecektir. Hiçbir şüpheye yer vermeden bütün Ülkücüler liderlerinin sözünü emir addettiğini şer odakları görecektir. Güçlü Devlet Güçlü için Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Çalışmak bizden taktir Allah’tan” dedi.

serkan-birben-oy-kullanirken.jpg