MHP Rize Milletvekili Adayı Birben: Söz Milletin

MHP Rize Milletvekili Adayı Birben: Söz Milletin
24 Haziran seçimlerine sayılı saatler kala Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra milletvekili adayı olan Serkan Birben yazılı bir açıklamada bulundu.

Birben açıklamasında şu ifadeleri kullandı; Asıl olanların kendilerini temsil edecek olanları seçeceği, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği genel seçimlerine 2 günümüz kaldı. Herkes hür iradesi ile sandıkların başına gidecek ve oylarını kullanacak. Demokrasilerde milletin kararını ortaya koyduğu gün seçimlerdir. Kurulacak sandıklarda milletvekili olarak kimlerin bizleri temsil edeceğine karar verip, gelecek 5 yılda bizim temsilcilerimiz olması adına bizlerden yetki alacaklardır. İşte bu noktada MHP Rize milletvekili adayları olarak sizlerden bizleri desteklemenizi istirham ediyorum. İlimizin sorunları ve çözüm yolları konusunda bir çok projemiz mevcut. Bunları zaman zaman televizyonlarda çoğunlukla seçim çalışmalarında sizlerle paylaştık. Sağlıktan-ekonomik kalkınmaya,Eğitimden-Turizme,Tarımdan-Ulaşıma,Sanayiden-İstihdama kadar birçok alanda hazırladığımız projelerimizi hayata geçirmemiz için sizlerden bir fırsat rica ediyoruz. Çok çalışıp Rize’nin ve Rizelinin vekili olmaya söz veriyoruz. Seçimlerin mutlak kazananının şahıslar değil, genel de Türkiye yerelde ise Rize olması önceliğimizdir.

Hepinizin malumu olan 15 temmuz hain fetö kalkışmasından sonra başlayan Yeni kapı ruhu milletimizde bir rahatlama bir kucaklaşmaya vesile olmuştur. ”Dosta güven, düşmana korku” veren bu ittifak ruhu ile ülke sınırları dışında operasyonlar gerçekleştirdiğimiz gibi Ülke içinde de terör örgütlerini bitirme noktasına geldik. Bu karalılığımızın devamı için imzalanan cumhur ittifakı ile seçimlerden sonraki 5 yılımızı da güvence altına aldık. Bunun neticesin de Cumhurbaşkanlığı konusunda sayın Recep Tayyib Erdoğan beyi destekleme kararı alan partimiz Akp ile bir seçim ittifakında bir araya gelmiştir. Yürütmenin başında olacak Cumhurbaşkanımızın 1. Turda seçilmesi için gecemizi gündüzümüze katarak bu konuyu vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştık, oy istedik. Milletvekillerinin oluşturacağı mecliste de İttifakın güçlü olması öncelikle MHP ye olmazsa ittifak içinde olan AKP ye oy istedik. Amacımız oyların ittifakın dışında olan diğer partilere kaymasının önüne geçebilmekti.15 temmuz ve sonrasında sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyib Erdoğan’ın dimdik yanında duran bizleri bu yolda yalnız bırakmayacağınıza eminiz. Ülkücüler bu ülkenin sigortasıdır. Öyle ise yanlış anlaşılmadan şöyle bir ifade kullanmak istiyorum ; ”ülkücüler bu ülkenin sigortasıdır, sigorta primleri de sandıkta alacak oldukları oylardır.” Bizlere sahip çıkmanızı oylarınız ile bizleri desteklemenizi sizlerden istirham ediyoruz.

Bu düşüncelerimle ,seçimlerin huzur ve sükunet içinde geçmesinin ve sonuçları ile, ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah (cc)tan niyaz ederim.

MHP VARSA UMUT VAR. NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE

Haber: Gürcan BENLİ