MHP Rize’de Asena’lar Sahaya İniyor

MHP Rize’de Asena’lar Sahaya İniyor
Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Kadın Kolları sabah kahvaltısında bir araya gelirken, Rize’de aktif siyasetin içinde daha fazla yer alacaklarını kaydettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Kadın Kolları üyeler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla kahvaltı düzenledi. MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben’in de açılış kısmında yer aldığı toplantıya MHP Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Berberoğlu ile Kadın Kolları Yönetiminde görev alması beklenen Neşe Altay da katıldı.

Ülke gündemi ile Rize’deki kadınların sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunulan toplantıda ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu zor dönemde toplumsal barışın tesisi için üzerlerine düşen görevin bilincinde olduklarını ifade eden Asenalar; Rize’de aktif siyaset içinde aktif bir şekilde rol alacaklarını ifade ettiler.

milliyetci-hareket-partisi-rize-il-kadin-kollari-sabah-kahvaltisinda-bir-araya-geldi-(4).jpg

MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Berberoğlu, yaptığı açıklamada İl Başkanı Sayın Serkan Birben Beyin bilgisi dahilinde çalışmaları bir plan dahilinde yürütüleceklerini belirterek,  bunun henüz bir başlangıç olduğunu ifade ederken, Kadın Kolları Yönetiminde görev alması beklenen Neşe Altay ise “Kadın elinin değmediği organizasyonun ve oluşumlarının başarısız olacak olduğu bilinci ile MHP iktidarı için bizde elimizi taşın altına sokacağız” dedi.

milliyetci-hareket-partisi-rize-il-kadin-kollari-sabah-kahvaltisinda-bir-araya-geldi-(3).jpg

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben ise toplantının açılışında yaptığı konuşmada güçlü bir Türkiye için, güçlü bir iktidara; güçlü bir iktidar olabilmek için kadınlara ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, “Gerek sosyal hayat, gerekse iş hayatı içinde başarılı olabilmiş kadınlarımız siyasi hayatımızda da daha etkin olmalıdır. Toplumun her kesimini kucaklayacak bir yönetim kurduğumuzu ifade etmiştik. Şimdi kadın kollarımız sahaya indi. Çalışmalarımızın Rize ve Rize siyasetine yön verecek kalitede olduğunu herkes görecek” dedi.

milliyetci-hareket-partisi-rize-il-kadin-kollari-sabah-kahvaltisinda-bir-araya-geldi.jpgmilliyetci-hareket-partisi-rize-il-kadin-kollari-sabah-kahvaltisinda-bir-araya-geldi-(2).jpg