MHP’den Muradiye Belediyesi’ne Çıkartma

MHP’den Muradiye Belediyesi’ne Çıkartma
MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, beraberindeki heyetle birlikte şiddetli yağışlardan en fazla etkilenen bölgelerden olan Muradiye Beldesinde incelemelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı Serkan Birben beraberindeki heyetle birlikte Rize’de yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak yerinde inceleme yapmak ve bazı temaslarda bulunmak üzere Muradiye Beldesine gitti. Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı’ya makamında ziyarette bulunan Birben ve beraberindeki heyet yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak Başkan Balcı’dan bilgi aldı. Beldenin sorunları hakkında bilgi alan Birben, “Rize bizim önceliğimiz dedik ve sorunları yerinde tespit etmek üzere bir komisyon kurduk. Yakında, yapılan çalışmalar hakkında bir basın toplantısı düzenleyip sonuçları vatandaşlarımızla paylaşacağız” dedi.

mhp’den-muradiye-belediyesi’ne-cikartma-1.jpg

Seçim dönemlerinde iktidar partisinin Salarha Deresi olarak adlandırılana bu bölgeyi sıkça ziyaret ettiğini belirten MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, bölgenin yatırım alma konusunda sınıfta kaldığını ve bölgeye verilen sözlerin tutulmadığına dikkat çekerek, bölge halkının bu samimiyetsizliğe verecek bir cevabı olduğunu ifade etti.

Birben, açıklamasının devamında ise “Seçimden seçime değil, her daim bölge halkının yanında olan partimiz bu kötü günlerde de üzerine düşen görevi yapmaya hazırdır ve yapacaktır. MHP’nin hizmet anlayışında bugüne kadar oy kaygısı olmamıştır ve bugünden sonra da oy kaygısı olmayacaktır. Gerekirse gece gündüz bu bölgede çalışacak bir kurul oluşturup bütün sorunları ve çözüm önerilerimizle birlikte çalışmalarımızı tamamlayıp MHP iktidarında bölgeye yapılacak yatırımları belirleyeceğiz. Partimizin Ar-Ge kurulu ilimizin geneli ile ilgili olarak çok kapsamlı bir çalışma yapmaktadır. Önümüzdeki günlerde herkes Milliyetçi Hareket Partisi’nin çalışmaları ve çözüm önerilerini konuşuyor olacak” dedi.

MHP İktidarında Rize’nin önceliği olacağını ifade eden Birben; Rize’nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için de özel bir anlam ifade taşıdığını kaydetti.

mhp’den-muradiye-belediyesi’ne-cikartma-2.jpg