MHP’den Rize’de Tam Saha Pres

MHP’den Rize’de Tam Saha Pres
24 Haziran seçimlerine büyük bir ciddiyetle hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl ve İlçe teşkilatları, gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmamak konusunda kararlı.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Rize’den en az bir milletvekili çıkarmayı hedefleyen ve vekillerini meclise göndermek için cansiperane bir çalışma örneği gösteren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize teşkilat mensupları, kendilerine ve vekiller adaylarına gösterilen ilgiden oldukça memnun.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren MHP İl Başkanı Mustafa Yıldız; yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığımızın koordinasyonunda yürüttüğümüz ‘Tam sahada tam zamanlı’ seçim çalışmaları oldukça verimli geçiyor. Milletimizin partimize olan sevgisi ve teveccühü görülmeye değer. 15 Temmuz sonrası oluşan Yenikapı Ruhu ve devamında gelen Cumhur İttifakı nedeni ile vatandaşlarımızın sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beye şükran ve minnet duygusu ile muhabbet beslendiğine şahit oluyoruz.Bu sevgi ve muhabbet bizi iktidara taşıyacak en büyük güçtür. İnsanlarımızın her daim gönüllerinde iktidar olan partimizi bu kez sayısal anlamda mecliste iktidar yapma arzusunda olduklarını görmek bizi ziyadesi ile mutlu etmektedir.Çalışmalarımız sırasında gösterilen ilgi ve iftar davetlerinin yoğunluğu nedeniyle programlarımıza bağlı kalamadığımız gibi bölünerek çalışmak zorunda kalıyoruz. Bizi en çok mutlu eden de işte bu gösterilen teveccüh.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yönetimleri olarak Rize’de yaşayan, ikametleri burada olan, bölgeyi bilen, insanımızı bilen, sorunlarımızı bilen, ulaşılması kolay, kısacası; bizden olan kişileri vekil adayları yaparak Rize’nin ve Rizeli’nin Vekili olmaya talip oldukları hatırlatmasında bulunan İl Başkanı Yıldız, “Yapmış olduğumuz tercihlerde ne kadar haklı olduğumuzu görmek tabi ki bizleri çok memnun etmektedir. Ancak memnun olmak yada sevilmek seçime kazanmak adına tek başına bizleri sonuca ulaştırmayacağının da farkındayız.Bu nedenle dur durak bilmeden çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Milletvekili adaylarımız Serkan Birben Bey, Semra Aksu hanım ve Mehmet Can Tüfekçi beyle beraber seçim çalışmalarına ara vermeden devam etmekteyiz. 3000 kişilik iftar sonrası Rize’de gündemi belirleyen bir parti olduğumuzu herkese göstermiş olduk. Rize’de karşılığı ve ağırlığı olan milletvekili çıkaracak güce sahip olan parti olduğumuzu dost düşman herkes kabul etti. Artık Rize’de bir Milliyetçi Hareket Partisi gerçeği var. Vatandaşlarımız Cumhur ittifakı nedeni ile Cumhurbaşkanlığında oylarını, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceklerini çok iyi bilmekte. Yeni seçim modelimiz dolayısıyla milletvekilliği seçiminde oylarını MHP’nin adaylarına vereceklerini de özellikle ifade etmektedirler. Tercih sebebi olan vekil adayları ile yol yürümekten dolayı çok mutluyuz.Bu teveccühe karşılık bizlerde vatandaşlarımıza, Rize’nin ve Rizeli’nin Vekili olacağımıza söz veriyoruz.” diye konuştu.

mhp’den-rize’de-tam-saha-pres.jpg