MHP’li Kazmaz Seçim İttifakını İtiraf Etti, Dayanamadı Erken Pes Etti

MHP’li Kazmaz Seçim İttifakını İtiraf Etti, Dayanamadı Erken Pes Etti
MHP MKYK Üyesi ve MHP Rize Milletvekili 1. Sıra Adayı O.Cem Kazmaz, paralel yapının Ak Parti’ye karşı kurduğu ittifakı önce yazdı, ardından ise sildi.

MHP MKYK Üyesi ve MHP Rize Milletvekili 1. Sıra Adayı O.Cem Kazmaz, MHP’nin Rize’den neden düşük oy aldığını sosyal medya üzerinden paylaştı. Paylaşımında Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın da Ak Parti’ye karşı kurulan ittifak içerisinde yer aldığını iddia eden Kazmaz, daha sonra ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı sildi.

Kazmaz, Ak Parti’ye kurulan paralel yapı-muhalefet ittifakını sosyal medya üzerinden paylaşıp daha sonra sildiği o paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

MHP’nin Rize’den neden bu kadar düşük oy aldığını soranlara tek cevabımız vardır;

Maalesef Rize’miz malum Paralel Çetenin organizasyon ve finansmanı ile kapı kapı dolaşarak Kur’an Kurslarını yasaklayan camileri kapatan CHP için oy toplayan MHP nin Rize’de şansı yok aman oylarınızı heba etmeyin CHP’ye verin diyen Eski Anap’lılara şahit olmuştur. Paralel çete ile birlikte MHP Rize aleyhine yürütülen bu organizasyonda Mesut Yılmaz’ın bizzat Eski Anap’lılara talimat verdiği ayrıca iddia edilmektedir.

cem-kazmaz-paylasim-1.jpg