MHP’nin İkizdere Belediye Başkan Adayı Hakan Karagöz

MHP’nin İkizdere Belediye Başkan Adayı Hakan Karagöz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de İkizdere Belediye Başkan adayı olarak Hakan Karagöz’ü belirledi.

MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdulrrezzak Uzun, belediye başkan adayı olarak Hakan Karagöz’ü belirlediklerini ve İl Başkanı İhsan Alkan ile Karagöz’ün adaylık başvurusunu genel merkeze yaptıklarını söyledi.

31 Mart 2019 yerel seçiminde İkizdere’de atağa kalkacaklarını kaydeden Uzun, yaptığı açıklamada, “MHP Genel Başkanlığına İkizdere Belediye Başkanlığı için adayımızla beraber müracaat ettik. 31 Mart yerel seçiminde MHP olarak çok iddialıyız. İkizdere ilçemizin bizim kadrolara ihtiyacı var. Belediye Başkanlığı için adayımız Hakan Karagöz’dür. İl Başkanımız İhsan Alkan beraberliğinde Karagöz’ün adaylık başvurumuzu yaptık. Müracaatımız ilçemize, partimize ve Başkan adayımız Hakan Karagöz Beye hayırlı olsun. Allah çıktığımız bu yolda İkizdere özelinde ve ülkemiz genelinde muvaffakiyetler nasip etsin. 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimde çok şeylerin değişeceğine inanıyoruz. Yerel yönetimlerde tecrübeli, çalışkan ve dürüst adaylarımız var. Kadromuz çok iddialı ve inşallah başaracağız. İkizdere’de güzel hizmetler yapmak istiyoruz “ dedi.

mhp’nin-ikizdere-belediye-baskan-adayi-hakan-karagoz-(4).jpgmhp’nin-ikizdere-belediye-baskan-adayi-hakan-karagoz-(1).jpg

Haber: İsmet Kösoğlu