Michael Jackson hayranları, 40 ülkede aynı anda dans etti (VİDEO)

Michael Jackson hayranları, 40 ülkede aynı anda dans etti (VİDEO)
Michael Jackson hayranları Türkiye ile birlikte dünyanın 40 ayrı ülkesinde aynı anda ünlü Thriller Dansı yaptı.

Michael Jackson hayranları Türkiye ile birlikte dünyanın 40 ayrı ülkesinde aynı anda ünlü Thriller Dansı yaptı. Jackson'un bir şarkısı eşliğinde yapılan dansa Türkiye'den de 200'ü aşkın Jackson hayranı katıldı.

 Jackson hayranları Türkiye yerel saati ile 03.30'da Ümraniye Tepeüstü'nde bulunan Meydan Alışveriş Merkezi'nde bir araya geldi. Jackson hayranları zombi kılığında sahneye çıktı. 

Ölümüyle dünyadaki hayranlarını yasa boğan ünlü şarkıcı Michael Jackson'un 40 ayrı ülkede Thriller Dansı ile anıldı. Türkiye yerel saati ile 03.30'da Thriller Dansı yapan binlerce kişi "Jackson'ı unutmadık" mesajı verdi. Bu organizasyona Türkiye'den de 200'ü aşkın Jackson hayranı katıldı. Ünlü şarkıcının Türk hayranlarının dansı izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Dansın ardından Michael Jackson'un çeşitli şarkıları eşliğinde eğlence devam etti. 

Organizasyona katılanlar, pop yıldızına duydukları sevgiyi ifade edebilmek ve onu unutmadıklarını göstermek istediklerini belirterek, "Dünyada 40 ayrı ülkede aynı anda Thriller Dansı ile bir araya gelip Jackson'a sevgimizi ileteceğiz." dedi.