“Milletimiz Rizelilerle Gurur Duyuyor”

“Milletimiz Rizelilerle Gurur Duyuyor”
Ak Parti Rize Koordinatörü Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Rizelilerin tarihi bir misyonu yerine getirdiklerini ve milletimizin Rizelilerle gurur duyduğunu söyledi.

AK Parti Rize teşkilatlarıyla bir araya gelen Rize Koordinatörü Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Rize’nin 30 Mart yerel seçimi ile cumhurbaşkanlığı seçiminde birinci olarak, tarihi bir misyonu yerine getirdiğini söyledi.

Rize Öğretmen Evinde gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, Merkez İlçe Başkanı Murat Saadettin Türüt, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Karakelle, 5. olağan kongreler öncesi Rize’deki  toplantıda  2015 seçimlerine vurgu yaparak önümüzdeki süreç içerisinde gerçekleşecek olan kongrelerin önemine değindi.

sebahattin-karakelle-rizede-3.jpg

“Milletimiz Rizelilerle Gurur Duyuyor”

Karakelle toplantıda yaptığı konuşmada 30 Mart ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Rize’nin elde etmiş olduğu biriciliklere vurgu yaparak, “Siz Rize’de 12. Cumhurbaşkanımızı, bu toprağın evladı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı yer aşağı baktırmadınız. Hem 30 Mart yerel seçimlerinde hem cumhurbaşkanlığı seçiminde Rize birinci olarak kendisine yakışanı yapmıştır. Hepinize teşekkür ediyor, Allah sizden razı olsun diyorum. Tarihi bir misyonu yerine getirdiniz sizlerle gurur duyuyoruz. Milletimiz de sizinle gurur duyuyor. O günkü başbakanımız bugünkü cumhurbaşkanımızın ili, 81 il içinde birinci olarak çok büyük bir mesaj vermiştir.” dedi.

“Startı veriyoruz”

2015 seçimlerine değinen Karakelle, bu süreçte 5.  olağan kongrelerin çok önemli olduğunu belirterek, “ 14 Ağustosta başlayan o kutlu yürüyüşümüz devam edecektir. Bizim hedeflerimiz var rabbimin takdiri ve milletimizin teveccühüyle hedeflerimize ulaşacağız. Önümüzde 2015 seçimleri var ama biz daha ötesini düşünüyoruz. Biz büyük düşünenleriz çünkü bizim davamız büyük. Cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıldönümü var, 2023 hedefimiz var. Bu milletin mazlumlarını mağdurlarını, Gazeli’nin Suriyeli’nin Irak’dakilerin dünyanın neresinde olursa olsun zulüm görenlerin sesi ve nefesi olmak için, bu milletin geleceği ve bekası olmak için, huzur ve güven için bir tarihi yürüyüş daha başlıyor. Buda bizim 5. olağan kongrelerimiz başlangıcıdır. Bu süreci inşallah iyi yöneteceğiz ki o hedeflere ulaşalım.  İşte bugün o hedeflere ulaşmak için o startını veriyoruz.” şeklinde konuştu.

sebahattin-karakelle-rizede-1.jpg

“2015 seçimleri  tarihi bir seçimdir”

330  milletvekili sayısına değinen Karakkelle,  “Bu 5. olağan kongrelerimiz Demokrasi için, ülkemiz için, alemi İslam için, mazlumlar mağdurlar için, milletin anayasası için, o ihtilal anayasasından çıkıp milletin derdine deva olacak yeni bir anayasa için mecliste çoğunluğu yani 330 milletvekilinin üstünde bir sayıya ulaşmamız lazım. Onun için 2015 seçimleri tarihi bir seçimdir. Anayasayı değiştirecek çoğunluğa 2015 seçimlerinde sizlerin gayretiyle, milletimizin duasıyla ulaşacağız. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

sebahattin-karakelle-rizede-2.jpg