Milletvekili Aday Adayı Furtuna'ya Önder'den Plaket

Milletvekili Aday Adayı Furtuna'ya Önder'den Plaket
Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı ve Önder Bölge Koordinatörü Eyüp Furtuna, Önder Genel Başkanı Dr. Hüseyin Korkut tarafından plaketle ödüllendirildi.

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı ve Önder Bölge Koordinatörü Eyüp Furtuna, Önder Genel Başkanı Dr. Hüseyin Korkut tarafından gençlikle ilgili yaptığı proje ve çalışmalarından dolayı plaketle ödüllendirildi.

Önder (İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği ve İmhad (İzmir İmam Hatipliler ve Mezunları Derneği)  tarafından İzmir'de İmam-Hatip sorunları ve çözüm önerileri çalıştayı ve “Yaşamıma Yön Veriyorum” projesinin tanıtım toplantısı düzenlendi.

Gençlik projeleri destek programı kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından desteklen İmhad ve İmam Hatipliler Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği tarafından ugulanan “Yaşamıma Yön Veriyorum” projesi kapsamında 13-15 Şubat 2015 tarihlerinde İzmir Beach otelde yapılan toplantıya Önder Genel Başkanı Dr. Hüseyin Korkut Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Meb temsilcileri, Önder bölge kordinatörleri ve Önder yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı ve Önder Bölge Koordinatörü Eyüp Furtuna, programda plaketle ödüllendirildi.

eyup-furtuna-onder-genel-baskani--dr.-huseyin-korkut.jpg

furtunaya-onderden-plaket.jpg