Milletvekili Avcı: Çayeli Tüneli ile Havalimanı Arasında Kalan Bölgenin Aydınlatılması Yapılıyor

Milletvekili Avcı: Çayeli Tüneli ile Havalimanı Arasında Kalan Bölgenin Aydınlatılması Yapılıyor
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Çayeli Tüneli ile Rize Artvin Havalimanı arasında kalan bölgenin aydınlatılma çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Çayeli Tüneli ile Rize Artvin Havalimanı arasında kalan bölgenin aydınlatılması çalışmaları hakkında, “Ağustos ayının sonunda Çayeli ilçemiz ile havalimanımız arasında kalan bölgedeki karayolunun aydınlatılması ihalesi netleşmiş olacak” dedi.

Milletvekili Avcı, açıklamasında Rize’deki yatırımların takipçisi olduklarını ve bütün çalışmaları yakinen incelediklerini kaydederek, “Bölgemizin çehresini değiştirecek olan mega projemiz Rize Artvin Havalimanımız yapıldıktan sonra en önemli ihtiyaçlardan biri de özellikle Çayeli ilçemiz ile havalimanımız arasında kalan bölgedeki karayolunun aydınlatılması meselesiydi. İlgili Bakanlıklarla gerekli görüşmeleri yaptık. Hem Ulaştırma Bakanlığımızla hem Enerji Bakanlığımızla görüşmeleri tamamladıktan sonra bugün itibarıyla haber bize ulaştı. Ağustos ayının sonunda inşallah ihalesi netleşmiş olacak ve Çayeli tüneli ile havalimanı arasında kalan bölgenin tamamının aydınlatmasını yapmış olacağız” dedi.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24 Yorum