Milletvekili Avcı Dur Durak Bilmiyor, Bir Günde Merkezle Birlikte 4 İlçe Ziyareti

Milletvekili Avcı Dur Durak Bilmiyor, Bir Günde Merkezle Birlikte 4 İlçe Ziyareti
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Çayeli, Hemşin ve Güneysu ilçeleri ile Rize Merkezde köy ve mahalle ziyaretlerinde bulunarak hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Merkezin yanısıra Çayeli, Hemşin ve Güneysu ilçesine ziyaretler gerçekleştirerek, yapımı devam eden kamu yatırım alanlarında incelemelerde bulundu. 

Ziyaretleri sırasında köy ve mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Avcı, köy ve mahallelerin sorunlarını muhtarlardan dinledi, sorunların çözümü için zaman kaybetmeksizin çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

Avcı, inceleme ve ziyaretleri kapsamında Çayeli ilçesi Kaptanpaşa Köyü Senoz Vadisi bölgesi muhtarları ile toplantı düzenledikten sonra Hemşin ilçesine giderek geçtiğimiz günlerde şiddetli yağış nedeniyle ilçeye bağlı Yaltkaya Köyünde  evi yıkılan  Alparslan ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İl AFAD Müdürü Şakir Kurk’tan çalışmalar hakkında bilgiler alarak gerekli çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Milletvekili Avcı, daha sonra Rize merkeze bağlı Müftü Mahallesi Muhtarı Abdullah Şentürk'ü ziyaret etti. Avcı, burada DSİ Bölge Müdür Vekili Emre Akçalı ve DSİ Rize Şube Müdürü Sinan Yıldız’la dere ıslah çalışmalarını masaya yatırdı ve çalışmaların ivedilikle yürütülmesini istedi.

Avcı günün son ziyaretini ise Güneysu ilçesine gerçekleştirdi. Avcı, burada  Belediye Başkanı Rıfat Özer ve DSİ ekibiyle birlikte DSİ'nin ilçedeki yatırımlarını inceledi.

Milletvekili Avcı'nın inceleme ziyaretlerine İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı da yer aldı.

muhammed-avci-rizede-(1)-012.jpgmuhammed-avci-rizede-(2)-012.jpgmuhammed-avci-rizede-(3)-012.jpgmuhammed-avci-rizede-(4)-008.jpgmuhammed-avci-rizede-(5)-009.jpgmuhammed-avci-rizede-(6)-007.jpgmuhammed-avci-rizede-(7)-007.jpgmuhammed-avci-rizede-(8)-008.jpgmuhammed-avci-rizede-(9)-006.jpgmuhammed-avci-rizede-(10)-005.jpg