Milletvekili Avcı Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Milletvekili Avcı Esnaf Ziyaretinde Bulundu
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte Eminettin Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Ankara’daki mesaisinin ardından Rize de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte Eminettin mahallesinde gönüllere dokunmaya devam etti.

AK Parti’nin başarılı siyasetinin altında daima halkla ortak akıl ve istişarenin yattığını ifade eden Milletvekili Avcı, “20 yıldır iktidarda olmamızın tek nedeni halkımıza sağladığımız hizmet ve güven bağıdır. Gönülden siyaset yaparak partimiz bu günlere geldi. Daima halkının ve esnafının yanında saf tutan bir anlayışımız var. Bugün de Ankara’daki yoğun mesaimizin ardından Eminettin mahallemizde esnaflarımızla birlikteyiz. Bizlerden beklentilerini ve taleplerini yerinde dinleyerek ortak bir akılla çözüm üretmek için çalışıyoruz” dedi.

Dinamik ve her zaman sahada gönülden gönüle köprüler kurarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Ak ise, “Milletine âşık bir liderle 20 yıl önce çıktığımız bu yolda misyonumuzdan taviz vermeyerek, tek gayemiz milletimize hizmet anlayışıyla esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bugün ise Eminettin Mahallemizde Milletvekilimiz Sayın Muhammed Avcı ile birlikte esnaflarımızla bir araya geldik. Esnafımızın taleplerini ve bizlerden beklentilerini sorduk. Taleplere uygun çözümler üreterek esnafımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Milletvekili Avcı ve Başkan Burak Ak’a İlçe Başkan Yardımcıları eşlik etti.

ak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-merkez-ilce-baskani-burak-ak-ile-birlikte-eminettin-mahallesinde-esnaf-ziyaretinde-bulundu-1.jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-merkez-ilce-baskani-burak-ak-ile-birlikte-eminettin-mahallesinde-esnaf-ziyaretinde-bulundu-2.jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-merkez-ilce-baskani-burak-ak-ile-birlikte-eminettin-mahallesinde-esnaf-ziyaretinde-bulundu-3.jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-merkez-ilce-baskani-burak-ak-ile-birlikte-eminettin-mahallesinde-esnaf-ziyaretinde-bulundu-4.jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-merkez-ilce-baskani-burak-ak-ile-birlikte-eminettin-mahallesinde-esnaf-ziyaretinde-bulundu-5.jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-merkez-ilce-baskani-burak-ak-ile-birlikte-eminettin-mahallesinde-esnaf-ziyaretinde-bulundu-6.jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-merkez-ilce-baskani-burak-ak-ile-birlikte-eminettin-mahallesinde-esnaf-ziyaretinde-bulundu-7.jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-merkez-ilce-baskani-burak-ak-ile-birlikte-eminettin-mahallesinde-esnaf-ziyaretinde-bulundu-8.jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-merkez-ilce-baskani-burak-ak-ile-birlikte-eminettin-mahallesinde-esnaf-ziyaretinde-bulundu-9.jpgzavendikli-kurban-bayrami-024.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
20 Yorum