Milletvekili Avcı, Fındıklı'daki Köy ve Yayla Yollarındaki Çalışmaları İnceledi

Milletvekili Avcı, Fındıklı'daki Köy ve Yayla Yollarındaki Çalışmaları İnceledi
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Fındıklı ilçesinde teşkilat toplantısı ve köy ziyaretleri gerçekleştirerek yatırımları yerinde inceledi.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Fındıklı programı kapsamında ilk olarak Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal’la bir araya geldi. Yeni başkan Hasan Kartal’ı tebrik etti. Rizespor’daki son gelişmelerle ilgili sohbet ettiler. Ardından ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Avcı Fındıklı teşkilat çalışmaları ilgili bilgiler aldı. Daha sonra yaylacılar ıhlamurlu ve yeni şehitlik köylerini ziyaret ederek yayla yollarında incelemelerde bulundu.

milletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(1).jpg

Milletvekili Avcı Köy ziyaretleri kapsamında ilk olarak Yaylacılar köyüne gitti. Burada Çatak Yaylası Dereyaylası ve Baş Mağara yayla yolunda incelmelerde bulundu. Ihlamurlu köyünde yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Yeni şehitlik köyüne giderek sultan yayla ve salma yayla yolunda yapılan çalışmaları inceledi.

Milletvekili Avcı ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, “bugünkü Fındıklı ziyaretimizde ilk olarak ilçe teşkilatımızla bir araya gelerek teşkilat çalışmalarını değerlendirdik. Köy ziyaretleri kapsamında Yaylacılar köyüne giderek Çatak, Dere ve Baş mağara yayla yolundaki çalışmaları yerinde inceledik. Bu yol aynı zamanda 7 köyün yayla yoludur. Vatandaşlarımız bu yolun yapılmasını özellikle talep etmişlerdi. Gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı ile özel idarenin ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla yolun yapımına başlandı ve çalışmalar devam ediyor. Bu yol Bölgedeki hayvancılık ve arıcılığın geliştirilmesi için son derece önemlidir. Yolun tamamlanmasıyla birlikte buradaki hemşerilerimiz yaylalarına daha rahat bir şekilde ulaşım sağlayarak hem aracılık hem de hayvancılık faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürecektir. Buradaki incelemelerin ardından Ihlamurlu köyümüzü ziyaret ettik. Köyümüzdeki yatırımları inceledik. Bir diğer ziyaretimiz Yeni Şehitlik köyüne oldu yine burada salma yaylası ve sultan yaylası yolundaki çalışmaları inceledik. Fındıklı ziyaretimiz kapsamında özellikle yayla yolları konusunda önemli incelmelerde bulunduk. İnşallah bu yolların en kısa zamanda tamamlanması için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. Hemşerilerimizin bizlere vermiş olduğu desteğe karşılık daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Rize’nin yatırımları yakından takip etmeye devam edeceğiz. “ dedi

Köy muhtarları Milletvekili Avcı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bölge halkının çok önem verdiği konulardan biri olan yayla yolları konusunda yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşlar memnuniyetini iletti.

milletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(2).jpgmilletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(3).jpgmilletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(4).jpgmilletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(5).jpgmilletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(6).jpgmilletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(7).jpgmilletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(8).jpgmilletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(9).jpgmilletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(10).jpgmilletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(11).jpgmilletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(12).jpgmilletvekili-avci,-findiklidaki-koy-ve-yayla-yollarindaki-calismalari-inceledi-(13).jpg