Milletvekili Avcı ile ÖZ Gıda İş Sendikası, Mevsimlik İşçilerin Talebini Bakan Bilgin'e İletti

Milletvekili Avcı ile ÖZ Gıda İş Sendikası, Mevsimlik İşçilerin Talebini Bakan Bilgin'e İletti
ÖZ GIDA İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ ile Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i ziyaret etti.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, beraberinde ÖZ GIDA İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i ziyaret ederek, kamuda uzun yıllar kangren haline gelen ve bir türlü çözülemeyen geçici ve mevsimlik işçilerin sorunlarının giderilmesine ilişkin Öz Gıda İş’in görüş ve önerilerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e detaylı şekilde anlatarak revize edilen dosyayı Bakan Bilgin'e takdim etti.

Daha sonra Genel Başkan Yardımcıları Hançeroğlu ve Karadağ, Milletvekili Avcı, Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik ile bir araya geldi. Bakanlık teknik departmanının da yer aldığı görüşmede geçici ve mevsimlik işçilerin sorunlarını tekrar masaya yatırarak çözüme kavuşturulması adına detaylı şekilde istişarelerde bulunulurken önümüzdeki süreç içerisinde tekrar bir araya gelinmesi için mutabakata varıldığı bildirildi.

Genel Başkan Yardımcıları Hançeroğlu ve Karadağ, Bakan Bilgin, Bakan Yardımcısı Özçelik ve Milletvekili Avcı’ya sendikanın taleplerinin karşılanmasına ilişkin gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı tüm mevsimlik işçiler adına teşekkür etti.

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskan-yardimcilari-hanceroglu-ve-karadag-rize-milletvekili-muhammed-avci-bakan-vedat-bilgin-ziyareti-2.jpgoz-gida-is-sendikasi-genel-baskan-yardimcilari-hanceroglu-ve-karadag-rize-milletvekili-muhammed-avci-bakan-vedat-bilgin-ziyareti-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
29 Yorum