Milletvekili Avcı: Rize Şehir Hastanesine Çok Yakında Başlıyoruz

Milletvekili Avcı: Rize Şehir Hastanesine Çok Yakında Başlıyoruz
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Şehir Hastanesi yapımı için son aşamaya gelindiğini ve projenin tamamlandığını kaydetti.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Gündoğdu’da deniz dolgusu üzerinde yapılması planlanan 1000 yatak kapasiteli Rize Şehir Hastanesi projesi için bakanlık nezdinde görüşmelerde bulundu.

Gündoğdu limanından Rize istikametine doğru olan alanda 300 dönümlük deniz dolgusu üzerinde Sağlık Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Rize Şehir Hastanesi için Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci ile birlikte Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürünü ziyaret eden Rize Milletvekili Avcı, çalışmalarda son aşamaya gelindiğini kaydetti.

"Proje tamamlandı ve çok yakında başlıyoruz" ifadelerini kullanan Avcı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Rize Şehir Hastanesi için artık son aşamadayız. Rize Şehir Hastanesini Sağlık Bakanlığı nezdinde takip eden Bakan Yardımcımız Şuayip Birinci ile birlikte dolgu işlemleri için Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürünü ziyaret ettik. Proje tamamlandı ve çok yakında başlıyoruz!!!” ifadelerine yer verdi.

muhammed-avci-rize-sehir-h.jpgmuhammed-avci-rize-sehir-h-001.jpg

rize-karadeniz-ofset-2-008-001-002.jpg