Milletvekili Avcı Rize'de Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Milletvekili Avcı Rize'de Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, memleketi Rize'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, beraberinde İl Başkan Yardımcıları ve Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ile birlikte Rize Muhtarlar Derneği, Rize Merkez Muhtarlar Derneği, Atatürk İlköğretim Okulu ve Gülbahar Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundu.

Muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Milletvekili Avcı, “Elimizdeki imkanlar çerçevesinde mahallerimizde ve köylerimizde rahat bir şekilde görevinizi idame edebilmeniz ve halkımıza daha iyi hizmet götürebilmemiz için gereken gayreti göstermekteyiz. Özellikle son birkaç aydır Genel Merkezdeki vazifelerimiz nedeniyle epeyce bir mesaiyi Genel Merkezimize ayırmak durumunda kaldık. Tabii bir taraftan Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevimiz olması münasebetiyle Karadeniz Bölgesindeki 18 İl ve yaklaşık iki yüz İlçenin teşkilatlanmasından sorumlu olmamızdan kaynaklı olarak oraya da zaman ayırıyoruz. Ama şunu özellikle ifade etmek istiyorum ve gururla söylüyorum ki seçim öncesinde de ifade ettiğim gibi her hafta sonu Rize’deyim. Belki bir günlüğüne, belki yarım günlüğüne, belki üç günlüğüne belki iki günlüğüne ama seçildiğim günden itibaren hiçbir hafta sonu buraya gelmediğim olmadı. Her hafta sonu buradayım. Rize’miz için hep beraber çalışarak, yapılan çalışmaların her zaman takipçisi olacağız” dedi.

muhammed-avci-rizede-(1)-007.jpg

Muhtarlarla yapılan toplantıların ardından Atatürk İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Milletvekili Avcı, burada Okul Müdürü ve Okul Aile Birliğinin erken doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Okul Müdürü, Öğretmenleri ve Aile Birliğine memnuniyetini dile getirerek, kendisinin de bu okuldan mezun olduğunu aktaran Avcı, “Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Belki insan, hayatında kendisinde iz bırakan ve hiç unutamayacağı kişiler kimdir? diye sorulduğunda ilk akla gelen herhalde ilk okuldaki öğretmenler veya ortaokuldaki öğretmenlerdir. Mesleğiniz hakikaten çok kutsal, burada bir nesil yetiştiriyorsunuz, bir kuşak yetiştiriyorsunuz ve o kuşağın hayata başladığı andan itibaren bir rekabetle karşılaştığı anda o rekabet koşullarında öğrencilerinizi bilgiyle teçhiz edip, daha dayanıklı olmasını ve ülkemiz açısından yeni üretimler ortaya koyabilmesini sağlamaya çalışıyorsunuz. Bu anlamda da minnettarlığımızı özellikle ifade ediyoruz ve siz değerli öğretmenlerimize çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Program Gülbahar Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne yapılan ziyaretle devam etti. Burada Okul Müdürü ve Öğretmenleriyle bir araya gelen ve okul faaliyetleri konusunda bilgiler alan Avcı, “Herhangi bir konuda bizim üzerimize düşen bir vazife olursa biz üzerimize düşeni yapma gayreti içinde olacağız. Nazik davetiniz ve misafirperverliğiniz için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Program Okul Müdürünün öğrencilerinin el emeğiyle hazırlanan 15 Temmuz hediyesi takdimiyle son buldu.

muhammed-avci-rizede-(2)-007.jpgmuhammed-avci-rizede-(3)-007.jpgmuhammed-avci-rizede-(4)-003.jpgmuhammed-avci-rizede-(5)-006.jpgmuhammed-avci-rizede-(6)-004.jpgmuhammed-avci-rizede-(7)-004.jpgmuhammed-avci-rizede-(8)-005.jpgmuhammed-avci-rizede-(9)-004.jpgmuhammed-avci-rizede-(10)-002.jpgmuhammed-avci-rizede-(11)-002.jpgmuhammed-avci-rizede-(12)-001.jpg