Milletvekili Avcı ve Belediye Başkanı Metin, Bakan Kurum ile Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesini Görüştü

Milletvekili Avcı ve Belediye Başkanı Metin, Bakan Kurum ile Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesini Görüştü
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, beraberinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarını görüşmek amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ziyarette bulundu.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, beraberinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte kentte farklı noktalarda gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları ile sahilde yapılacak Millet Bahçesini görüşmek amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ziyarette bulundu.

Avcı, konu hakkında kentsel dönüşüm bölgelerindeki vatandaşların ilettiği tüm sorunları Bakan Kurum ile görüşmek üzere bir araya geldiklerini ifade ettiği sosyal medya paylaşımında “Osman Karavin Caddesi kentsel dönüşümü, Deniz Sitesi dönüşümü, Taşlıdere dönüşümü ile ilgili vatandaşlarımızın ilettiği tüm sorunları görüşerek çözüm üretmeye çalıştık. Dolgu alanında 400 dönüm üzerinde gerçekleştireceğimiz Millet Bahçesi projesi ile ilgili son görüşmeleri yaptık.” ifadelerini kullandı.

muhammed-avci-murat-kurum-rahmi-metin-haber-fotografi.jpg