Milletvekili Avcı ve İl Başkanı Alim İyidere’de

Milletvekili Avcı ve İl Başkanı Alim İyidere’de
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve İl Başkanı İshak Alim, geçtiğimiz günlerde sağanak yağış sonrası maddi hasarın oluştuğu İyidere ilçesine giderek incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile İl Başkanı İshak Alim, beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ve İyidere İlçe Başkanı Nuraydın Aynacı ile sağanak yağış sonrası maddi hasarın oluştuğu ilçeye bağlı Fıçıtaşı ve Merkez Mahallesine gittiler.

Esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Avcı ve beraberindekiler, oluşan hasar hakkında Belediye Başkanı Saffet Mete’den bilgiler aldılar. Taşkına sebep olan derede incelemelerde bulunarak, alınacak önlemleri değerlendirdiler.

Milletvekili Avcı, yaşanan taşkında can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu, oluşan maddi hasarın ise giderilip, tekrar aynı olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınarak çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

İncelemeler sonrasında İyidere ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek, teşkilat çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısına katılan Milletvekili Avcı ve İl Başkanı Alim, İyidere programının ardından AK Parti’nin kurucularından vefat eden Adem Uzun’un ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini illettiler.

Avcı ve Alim, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Demiral’ı ziyaret ederek, sağlık çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Avcı, kentte ayrıca bazı açılışlara katıldı.

milletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(5).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(6).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(3).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(4).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(7).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(8).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(9).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(10).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(11).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(12).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(14).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(13).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(15).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(2).jpgmilletvekili-avci-ve-il-baskani-alim-iyidere’de-(1).jpg