Milletvekili Avcı’dan 15 Temmuz Konuşması

Milletvekili Avcı’dan 15 Temmuz Konuşması
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir konuşma gerçekleştirdi.

Rize’de ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Valiliğin himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde kamu kurum ve kuruluşlarının katkıları ile düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Rize kent merkezindeki 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki programa katılan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir konuşma gerçekleştirdi.

Programa, Milletvekili Avcı’nın yanı sıra Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, Rize Belediyesi Başkan Vekili Muhittin Aydın Bilsel, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Temel, Rize Baro Başkanı Ümit Peçe, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Güngör, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Cantürk AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, kurum amirleri, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Avcı’nın konuşması şöyle:

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum