Milletvekili İyimaya Rize'de “Türk’ün İstikbali İçin Evet” Dedi

Milletvekili İyimaya Rize'de “Türk’ün İstikbali İçin Evet” Dedi
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, çeşitli programlara katılmak üzere Rize’ye geldi.

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, “Bu sistemi düşünerek, mukayese ederek, ‘evet’le taçlandırmamız gerektiğini Türk’ün istikbali ve medeni sıçramalar bakımından zorunlu görüyorum.”

İlk olarak AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret eden İyimaya, burada AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı’yla 16 Nisan referandum sürecini değerlendirdi. İl yönetim kurulu üyeleriyle toplantıya katılan İyimaya, ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile bir müddet görüşen İyimaya, daha sonra Ardeşen ilçesine gitti. AK Parti Ardeşen İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu toplantıda Ardeşenlilerle bir araya gelen İyimaya, burada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkenin siyasal sistemi üzerine getireceği faydalardan bahsetti.

ahmet-iyimaya-rize’de-(3).jpg

İYİMAYA, “TÜRK’ÜN İKBALİ VE İSTİKBALİ İÇİN EVET”

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, “Bu sistemi düşünerek, mukayese ederek, ‘evet’le taçlandırmamız gerektiğini Türk’ün ikbali ve istikbali ve medeni sıçramalar bakımından zorunlu görüyorum. Rize’nin diğer illere göre farklı bir sorumluluğu vardır. Çünkü bağrınızdan çıkan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımız’dır.” dedi.

ahmet-iyimaya-rize’de-(14).jpg

AVCI, “MİLLETLE SİYASAL PARTİLERİ BÜTÜNLEŞTİREN BİR SİSTEM”

İl Başkanı Muhammed Avcı ise yaptığı konuşmada, “Türkiye’deki parlamenter sistemin tarihine baktığımızda kriz ve problem üreten, son derece krizlere dayanıksız ve vesayet odaklarına mağlup olmak üzere kurulmuş bir sistem görüyoruz.” dedi.

muhammed-avci-028.jpg

Avcı, “Getirmek istediğimiz sistem, milletle siyasal partileri bütünleştirip bir araya getirecek bir sistemdir. Yapmaya çalıştığımız tek şey, milletin egemenlik hakkının hiçbir bariyere çarpmadan direkt olarak milletin leyinde kullanılmasını sağlayacak bir paket ortaya koymaktır. Buna da milletimizin desteğini bekliyoruz.” diye konuştu.

İyimaya, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret ederek Rize programını tamamladı.

ahmet-iyimaya-rize’de-(1).jpgahmet-iyimaya-rize’de-(2).jpgahmet-iyimaya-rize’de-(4).jpgahmet-iyimaya-rize’de-(5).jpg

ahmet-iyimaya-rize’de-(6).jpgahmet-iyimaya-rize’de-(7).jpgahmet-iyimaya-rize’de-(9).jpgahmet-iyimaya-rize’de-(10).jpg

ahmet-iyimaya-rize’de-(13).jpgahmet-iyimaya-rize’de-(15).jpgmuhammed-avci-(2).jpgahmet-iyimaya-rize’de-(17).jpg

ahmet-iyimaya-rize’de-(18).jpgahmet-iyimaya-rize’de-(19).jpg