Milletvekili Karal, Muhtarlarla ve Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

Milletvekili Karal, Muhtarlarla ve Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, il genelinde görev yapan köy ve mahalle muhtarları ile basın mensuplarına bir iftar yemeği verdi.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın ev sahipliğinde Yakamoz Restorantta düzenlenen iftar yemeğine Rize genelinde görev yapan köy ve mahalle muhtarları ile basın mensupları ve STK temsilcilerinin yanı sıra; Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Vali Erdoğan Bektaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, teşkilat mensupları ve davetliler katıldı.

milletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(5).jpg

Açılış konuşmasını ev sahibi olarak gerçekleştiren Rize Milletvekili Hasan Karal, kentte görev yapan muhtarların geleneksel devlet anlayışımızın nadide temsilcileri olduklarını ifade etti. Programın çeşitli nedenlerle bir araya gelemedikleri muhtarlarla kaynaşma ve dayanışma içinde olmak ve hasbihalde bulunmak olarak açıklayan Milletvekili Karal, “Birliğimizin, bu beraberliğimizin özelde Rizemize, genelde ülkemize ve tüm İslam ümmetine örneklik teşkil etmesini ümit ediyorum. Katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

hasan-karal-(1)-002.jpg

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş ise birlik ve beraberliğe muhtaç oldukları en kuvvetli en güçlü olmaları gereken bir dönemden geçmekte olduklarını ifade ederek, birlik ve beraberliklerini pekiştirmede önemli rol oynayan böylesine önemli bir programını düzenleyen Milletvekili Hasan Karal ve katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkürlerini iletti.

mustafa-erbas-001.jpg

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, düzenlenen iftar programının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak programı organize eden Milletvekili Hasan Karal’a teşekkür etti. Ak Parti Genel başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın selam ve bayram tebriğini muhtarlara ve davetlilere ileten İl Başkanı Avcı, tüm hemşehrilerinin yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.

muhammed-avci-032.jpg

Rize Valisi Erdoğan Bektaş ise yaptığı konuşmada, kentte görev yapan tüm muhtarların bir arada bulunduğu bir daveti geri çeviremeyeceklerini ve böyle bir ortamda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Milletvekili Hasan Karal’ın yapmış olduğu böylesine güzel bir organizasyondan ve düşüncesinden dolayı Karal’a teşekkür eden Vali Bektaş, güzel bir ramazan ayını geride bıraktıklarını ifade ederek, güzel bir bayram yaşanması temennisinde bulundu.

Kentte görev yapan tüm muhtarlarla ilk kez Ramazan’da bir araya geldiklerini ifade eden Vali Bektaş, yaz sezonuna girdiklerini kaydederek ellerinden geldiğince tüm sorunlara yetişmeye çalıştıklarını ve devraldıklarından daha güzel çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.

erdogan-bektas-012.jpg

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Emekli Müftü Ahmet Şark tarafından iftar yemeğinin duası yapılırken, program sonunda Milletvekili Karal, tüm muhtarlar ile davetlilere kravat hediye etti.

milletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(4).jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(1).jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(9).jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(8).jpg

hasan-karal-(2).jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(2).jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(3).jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(6).jpg

milletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(7).jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(8)-001.jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(10).jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(11).jpg

milletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(12).jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(13).jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(14).jpgmilletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(15).jpg

milletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(19).jpg