Milletvekili Karal, Pazar’daki Yatırımları İnceledi

Milletvekili Karal, Pazar’daki Yatırımları İnceledi
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Pazar ilçesinde devam eden yatırımları inceledi.

16 Nisan referandumu öncesinde Rize'de çalışmalarına devam eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Pazar ilçesinde devam eden Taşlıdere Çay Fabrikası ve Modern Sanayi Sitesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Karal'a ziyaretlerinde Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Savaş Tabak ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Türüt ile Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, il genel meclis üyeleri Leyla Veyisoğlu ve Rasim Çorbacı eşlik etti.

hasan-karal-pazar’daki-yatirimlari-inceledi-(2).jpg

Rize Milletvekili Hasan Karal, ilk olarak Çaykur'un en büyük çay işleme kapasiteli fabrika olma özelliğini taşıyacak olan Pazar Taşlıdere Çay Fabrikası'na gitti. Burada yetkililerden bilgiler alan  Milletvekili Hasan Karal, "Çaykur'umuzun bünyesine bir fabrika daha ekliyoruz. Günlük 550 ton kapasitesine sahip olacak olan Pazar Taşlıdere Çay Farbikası'nın inşaatına 2015'nin sonunda başlamıştık. Önümüzdeki Mayıs ayı içerisinde bir aksilik yaşanmaz ise deneme çay alımları gerçekleşecek. 20 dönüm arazi üzerine kurulan bu fabrikada 200 çalışan olacak." dedi.

Karal, Pazar Taşlıdere Çay Fabrikası'ndaki incelemelerinin ardından Modern Sanayi Sitesi inşaatına giderek, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 17 Milyon TL keşif bedeli olan Modern Sanayi Sitesi'nin üst yapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Karal "Önümüzdeki ay itibariyle alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları için ihale yapılacak ve çalışmalara start verilecek. 2009 yılında inşaatına başlanılan Modern Sanayi Sitesi'nde 132 dükkan bulunacak." şeklinde konuştu.

hasan-karal-pazar’daki-yatirimlari-inceledi-(7).jpghasan-karal-pazar’daki-yatirimlari-inceledi-(8).jpghasan-karal-pazar’daki-yatirimlari-inceledi-(9).jpghasan-karal-pazar’daki-yatirimlari-inceledi-(11).jpg

hasan-karal-pazar’daki-yatirimlari-inceledi-(12).jpghasan-karal-pazar’daki-yatirimlari-inceledi-(13).jpghasan-karal-pazar’daki-yatirimlari-inceledi-(14).jpghasan-karal-pazar’daki-yatirimlari-inceledi-(15).jpg

hasan-karal-pazar’daki-yatirimlari-inceledi-(16).jpg