Milli İrade Platformu Rize Temsilciliği'nden Suriye’ye Yardım Çağrısı

Milli İrade Platformu Rize Temsilciliği'nden Suriye’ye Yardım Çağrısı
Milli İrade Platformu Rize Temsilciliği, Suriye’deki insanlık dramına kayıtsız kalmayarak yadım çağrısında bulundu. Soğuk kış günlerinde yaşam mücadelesi veren mazlumlara siz de bağışlarınızla destek olabilirsiniz.

Milli İrade Platformu Rize Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada; Suriye sınırında ağır kış şartlarında hayatlarını devam ettirmeye çalışan kardeşlerimiz için Rize'de faaliyet gösteren STK ve Vakıfların katılımıyla “Haydi Rize Kardeşini İyilikle Isıt” Yardım Kampanyası başlatıldığı kaydedildi.

Açıklamada, yakacak, battaniye, yorgan, kuru gıda, temizlik malzemesi, bot ve mont gibi yardımların 21 Şubat 2022 tarihine kadar Rize Merkezde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki irtibat ofisinde toplanacağı ifade edilerek, nakdi yardımların ise Ziraat Bankasında açılan hesaba aktarılması gerektiği belirtildi.

Nakdi yardımlar için hesap bilgileri:

Banka: Zıraat Bankası

Hesap Adı: Rize İnsani Yardım Derneği

İban: TR42 0001 0002 4867 6659 7850 01

Not: Açıklama kısmına (Suriye) yazmayı unutmayın.

milli-irade-platformu-rize-temsilciliginden-suriyeye-yardim-cagrisi-2.jpgmilli-irade-platformu-rize-temsilciliginden-suriyeye-yardim-cagrisi-1.jpgmilli-irade-platformu-rize-temsilciliginden-suriyeye-yardim-cagrisi.jpg