Milli Raftingcilerden Rize Gençlik Ve Spor İl Müdürü Pehlivan’a Ziyaret

Milli Raftingcilerden Rize Gençlik Ve Spor İl Müdürü Pehlivan’a Ziyaret
Rafting Milli Takım sporcuları, Gençlik ve Spor Rize İl Müdürü Halil Pehlivan'ı makamında ziyaret ettiler.

Rafting Milli Takım sporcuları, Yeni Zellanda’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesinde Gençlik ve Spor Rize İl Müdürü Halil Pehlivan'ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan “Tamamının Rizeli sporculardan oluşan Milli Takımımızın bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Rafting sporu Rize’ye önemli katkılar sağlamış bir spor branşıdır. İl Spor Müdürü olarak desteklerimizi her zaman devam ettireceğiz. Milli sporcularımıza ve Teknik ekibe Dünya Şampiyonasında başarılar diliyorum “ dedi.

milli-raftingcilerden-rize-genclik-ve-spor-il-muduru-pehlivan’a-ziyaret-1.jpg

Rafting Federasyonu Asbaşkan Yardımcısı Fikret Yardımcı ise “Çok disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Hedefimiz ise Dünya Kupası’nda ilk üç içerisinde yer alarak Türk bayrağını göndere çekerek ülkemize büyük bir gurur yaşatmak olacaktır. Bu güne kadar katkısını esirgemeyen Sevgili İl Müdürümüz’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Rize’de aktif faaliyet gösteren Doğa Sporları Kulüplerinden oluşan genç Milli Raftingci sporcular Yeni Zellanda'da yapılacak olan Rafting Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Şampiyonaya katılmak için 10 Kasım'da Rize'den hareket edecek olan ekip Türkiye'ye başarılı bir performans ile dönmeyi hedefliyor.