Milli Takıma Rize Damgası

Milli Takıma Rize Damgası
Rize, tarihinde ilk kez Kick Boksta Milli Takıma antrenör gönderdi.

Rize Kardeşler Spor Kulubü Kick Boks’ta tarih yazmaya devam ediyor. Bayanlar Kick Box Dünya Şampiyonasında Milli Takıma Binnur Sakal’ı gönderen, erkeklerde ise birçok Türkiye Şampiyonasına derece elde eden Rize Kardeşler Spor Kulubü sporcularından sonra Kulübün Antrenörleri Milli Takıma davet edildi.

Rize Kardeşler Spor Kulubü Başkanı ve Antrenör Ahmet Cebir Aksaray ilinde yapılacak Kıck Boks Milli Takım Kampına, Ergün Çakmakçı ise Antalya’da yapılacak olan Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası için Kıck Boks Milli Takımına Milli Takım Antrenörü olarak davet edildi.

ahmet-cebir-ergun-cakmakci.20131121125906.jpg

Türkiye Kick Boks Federasyonun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, 30 Kasım – 08 Aralık 2013 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası için, Kick Boks Milli Takımımız 19 – 29 Kasım 2013 tarihleri arasında Aksaray ilinde kampa başlayacak. Rize Kardeşler Spor Kulubü Başkanı ve Antrenör Ahmet Cebir buradaki hazırlık kampına Milli Takım Antrenörü olarak davet edildi. Cebir kamptan sonra Antalya’da yapılacak olan Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası için Kick Boks Milli Takımında Rize Kardeşler Spor Kulubü Antrenörü Ergün Çakmakçı ile Milli Takım Antrenörü olarak görev yapacak.

Öte yandan tarihinde ilk kez Kick Boks Sporunda Milli Takıma Rizeli Antrenörlerin antrenör olarak davet edilmesi Rize'de büyük sevinçle karşılandı.