Minder: Rize'de Bana "Senden İyisini Bulamazlar" Dediler

Minder: Rize'de Bana "Senden İyisini Bulamazlar" Dediler
Güneysu Belediye Başkanlığı görevini 15 yıldır yürüten Ahmet Minder, Rize Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı...

olay53'ün dün okuyucusuna aktardığı "Başkan Minder Rize'de Aday Adayı Olacak" haberinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Güneysu’nun 15 yıldır belediye başkanlığını yürüten Ahmet Minder, Rize Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Rize’ye, Başbakan Erdoğan'ın memleketine, ilçesine hizmet etmenin bir şeref ve onur olduğunu belirten Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, şöyle konuştu: "15 yıldır Güneysu’da, belediye başkanlığımı büyük bir özveriyle, onur ve şerefle, başbakanımıza layık olarak tamamlıyorum. Güneysu’yu baştan imar etmek için güzel işler yaptık. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katkısı büyüktür. 15 yıllık sürede öğrendiğim bilgi ve birikimimi yaptığım istişareler ile Rize Belediye Başkanlığı için kullanmaya karar verdim. Bu yönde şahsıma çok büyük bir baskı ve teveccüh oldu. Teşkilatlarımızdan da böyle bir talep gelince konuyu başbakanımız ile görüşerek iznini alarak bir hafta içinde müracaatımı yapacağım. Rize’ye hizmet etmek benim için bir onurdur. Bizim insanımız vefalıdır, bizim insanımız hizmet edeni takdir eder. Bizi bugüne kadar üç seçimde Güneysu halkı tercih etti. Bunu onurla taşıdık ve halkımıza hizmet ettik. Bu gayret içinde olduk. Gecemizi gündüzümüze katarak başbakanımızı hem utandırmayalım, mahcup etmeyelim hem de halkımızın dertlerine derman olalım diye uğraştık."

Önünde Rize Belediye Başkanlığı kapısı olduğunu anlatan Minder, şunları söyledi: "Bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Onlarla beraber çok güzel bir atmosfer içinde tatlı bir rekabet ve yarış içinde olacağız. İnşallah bana böyle bir teveccüh gösterilirse, genel başkanımız, başbakanımız ve teşkilatımız bu görevi bana verirse, biz verilen göreve en iyi şekilde başbakanımızın yüzünü ak edecek ve yüzünü güldürecek en iyi sonucu almak için gecemizi gündüzümüze katarak layık olacağız, halkımıza layık olacağız. Rize kamuoyunun bana göstermiş olduğu teveccühe ve alakaya teşekkür ediyorum”

Aday adaylığı için istişarelerde bulunup sivil toplum örgütlerini dolaşan Minder, sözlerini şöyle tamamladı: “Aldığım tepki çok olumlu. Ben aday adayı olacağım dediğim zaman insanların gözleri parlıyor. Herhangi bir makama gittiğimde içeri girer girmez ‘Rize’de aday ol senden iyisini bulamayız’ deniyor. Ben bu düşüncemin olduğunu artık söylüyorum. Eğer layıksak bunu bize Cenab-ı Allah nasip etsin.”

İLGİLİ HABERİMİZ

Başkan Minder Rize'de Aday Adayı Olacak